Tuesday 22 April 2014

[-- Fun-DL --] Moarefiye 10 Khoraki Baraye Laghar Shodan

 

 


لاغرشدن فوری با خوردن !!

در صورتی که عکس ها باز نمیشوند باید بالای ایمیل گزینه Show Image یا Display images below را بزنید
 لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
 

یادتان بـاشد:                        

 کالری مواد غذایی اهمیت زیادی دارد و هیچ چـیز را نمی‌توانید جایگزین یک رژیم غذایی متعادل و برنامه ورزشی منظم کنید.                            

این 10 ماده غذایی عبارتند از:                                            

 

 1- آب:                                     

تحقیقات جدید اشاره بر این دارند که نوشیدن آب، کاهش وزن را تسریع می‌بخشد. محققان در کشور آلمان دریافته اند که متابولیسم افراد مورد تحقیق، با نوشیدن حداقل 17 اونس آب، تا 30 درصد افزایش یافته است. این نوشیدنی طبیعی همچنین اشتها را نیز کاهش می دهد و با کمک به دفع سدیم و سموم بدن، نفخ و باد شکم را نیز از بین می برد.

نوشیدن کافی آب در طول روز باعث می شود که دیگر تشنگی را با گرسنگی اشتباه نگیرید!                    

 

 2-  چای سبز :                             

 تحقیقات نشان می دهد که عصاره چای سبز ، متابولیسم بدن را افزایش داده و به کاهش وزن کمک می‌کند. این چای که در روحیه نیز تاثیر مثبت دارد، خواص ضد سرطانی نیز در داشته که از بروز بیماری های قلبی نیز جلوگیری می کند.                           

 

 3- سوپ:                      

 با خوردن یک کاسه سوپ به عنوان پیش غذا، هم کمتر غذا خواهید خورد و هم سریع‌تر چربی می سوزانید. بر اساس تحقیقات انجام گرفته، سوپ در کاهش اشتها تاثیر بسیار شگرفی دارد، به این دلیل که از مایعاتی تشکیل شده که گرسنگی را برطرف می‌کند. در این تحقیق، زنان می بایست از بین سه پیش غذایی که دارای 270 کالری بودند، یکی را انتخاب می کردند. زنانی که سوپ مرغ و برنج را انتخاب کردند، 100 کالری کمتر از سایرین مصرف می‌کردند.                    

 

 4- گریپ فروت:                              

 رژیم گریپ فروت افسانه نیست! محققان دریافته اند که شرکت کنندگانی که با هر وعده غذایی یک نصفه گریپ فروت مصرف می نمودند، به طور متوسط 6/3پوند وزن کم کردند. این تحقیق اشاره بر این دارد که ویژگی‌های خاص غذایی موجود در این میوه سرشار از ویتامینC، باعث پایین آوردن سطح انسولین خون می شود که به کاهش وزن می انجامد. نکته: اگر از داروهای خاصی استفاده می‌کنید، حتما از پزشک خود سوال کنید که احیانا گریپ فروت اثر منفی روی آنها نداشته باشد.                      

 

  5- سیب و گلابی:                        

 براساس تحقیقات انجام گرفته، زنان چاقی که به رژیم غذایی خود سه عدد سیب یا گلابی کوچک افزودند، نسبت به زنانی که میوه را در رژیم خود وارد نکردند، بیشتر وزن کم کردند. افراد میوه خوار میزان کالری کمتری در روز مصرف می‌کنند. مصرف این میوه های سرشار از فیبر و کم کالری، باعث می شود که احساس گرسنگی شما برطرف شده و کمتر غذا بخورید.                     

 

  6-کلم بروکلی                           

 تحقیقات بسیار زیادی رابطه بین کلسیم و کاهش وزن را به اثبات رسنده اند. کلم بروکلی نه تنها سرشار از کلسیم است، بلکه سرشار از ویتامین C می‌باشد که جذب کلسیم را نیز بالا می برد. این ماده غذایی همچنین سرشار از ویتامین A و فیبر است. این کلم که هر فنجان آن فقط 20 کالری در خود دارد، نه تنها با چربی ها مقابله می‌کند، بلکه حاوی مواد گیاهی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از شما در مقابل بیماری ها محافظت می‌کند.                                          

 

  7- ماست کم چرب:                               

طبق تحقیقات انجام گرفته، محصولات لبنی به کاهش وزن کمک فراوانی می کنند. افرادی که تحت رژیم های کم کالری هستند، و 3تا4 وعده مواد لبنی را جزء برنامه غذایی خود درآورده اند، نسبت به کسانی که با همان میزان کالری، مواد لبنی کمتری در  رژیم غذایی خود داشتند؛ بسیار بیشتر وزن کم کردند. ماست کم چرب، منبع بسیار غنی از کلسیم است که توصیه می شود 450 میلی گرم از آن را روزانه مصرف کنید.                                

 

 8-گوشت بوقلمون بدون چربی:                             

 این ماده غذایی که جزء  غذاها ی محبوب بدنسازان است، چربی سوزی می کند. تحقیقات بسیاری ثابت کرده اند که پروتئین هم می تواند باعث بالا رفتن متابولیسم بدن شود، چربی بسوزاند و بافت های ماهیچه‌ای جدید در بدن بسازد تا شما کالری بیشتری بسوزانید. مصرف 3 اونس از سینه بوقلمون در یک وعده غذایی که بدون چربی و بدون استخوان و پوست باشد، حدودا 120 کالری در خود دارد که حاوی 26 گرم پروتئین کاهنده اشتها، یک گرم چربی و فاقد هرگونه چربی اشباع است.                              

 

 9- آرد جو دوسر:                            

این ماده غذایی که برای سلامت قلب بسیار مفید است، جزء بهترین انواع کربوهیدرات به شمار می‌رود؛ چون منبع بسیار عالی از فیبر است که حلال چربی و مقابله کننده با کلسترول می باشد. این ماده غذایی معده شما را به خوبی پر نگاه می دارد و انرژی لازم برای انجام فعالیت ‌هایتان را به شما می‌دهد. از خوردن انواع آماده این ماده غذایی خودداری کنید؛ چون نوع تازه آن است که می تواند ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر لازم برای بدنتان را تامین کند.                                  

 

10- فلفل تند:                               

محققان دریافته اند که خوردن فلفل تند، متابولیسم بدن شما را بالا برده و اشتهایتان را تقلیل می دهد. علت آن این است که کپسای سین (ماده موجود در فلفل) موقتا بدن را برای ترشح بیشتر هورمون‌های استرس زا تحریک می‌کند، که این عمل متابولیسم را بالا برده و باعث می شود که کالری بیشتری بسوزانید.                                               

 

 این 10 ماده غذایی مفید به طریق زیر به کاهش وزن کمک می کنند:                                 

 هریک از این مواد غذایی مفید برای کاهش وزن، معده تان را خوب پر کرده و با میزان کالری کمتر، گرسنگی شمار ا کاملا برطرف می کند.                            

 میوه های تازه و آبدار، سبزیجات و سوپ، کالری های موجود در مواد غذایی را کاهش داده و باعث می شود بدون تجاوز از حد تعادل کالری ها، بیشتر بخورید.                          

 میوه‌های پر فیبر، سبزیجات و حبوبات دستگاه گوارش شما را سلامت و سطح انسولین خونتان را در حد تعادل نگاه می‌دارد که باعث می شود چربی کمتر در بدن ذخیره شود.                     

گوشت لخت و بدون چربی متابولیسم را بالا برده و کالری می سوزاند؛ زیرا برای هضم، نسبت به موادغذایی دیگر به انرژی بیشتری نیاز دارد. 





چای سبز کیسه ای تیما

دیگری نیازی نیست با رژیم های لاغری سخت

 نگران سلامت سیستم دفاعی بدن همچنین پوست خود باشید.

 شما به راحتی می توانید با خرید چای لاغری

تحقیقات نشان می دهد که چای سبز

 علاوه بر اینکه برای تناسب اندام و لاغری مفید واقع شده است

 استفاده از این گیاه لاغری موجب آرامش و کاهش استرس خواهد بود.

 چای لاغری با طعم دلنشین و مطبوع لیمو لاغری را تضمین خواهد کرد.

 چای سبز نه تنها عوارض ناشی از محصولات لاغری دیگر را نخواهد داشت.

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746312.jpg

قیمت فقط : 32,000 تومان

بلکه شما، به راحتی می توانید با استفاده

روزانه 3 لیوان چای سبز احتمال امراض قلبی را کاهش دهید.

 در چای سبز تیما به خاطر جذب بیشتر و سریع تر و کیفیت بالاتر

 نسبت به محصولات مشابه و محصولات تی بگ 

جایگاه ویژه ای را میان مشتریان پیدا کرده است.

استفاده منظم از چای لاغری موجب می شود کالری های اضافه در بدن کاهش پیدا کند و در نتیجه شما را به وزن ایده آلتان برساند. از دیگر خواص این گیاه لاغری که می توان به آن اشاره کرد: چای لاغری کاهش دهنده کلسترول و ضد باکتری می باشد. چای گیاهی از عوامل سرطان زا جلوگیری می کند. چای سبز حاوی ماده ای به نام فلورین می باشد که منجر به سفت شدن مینای دندان می شود. شما با خرید چای لاغریبه راحتی می توانید در کمترین زمان و هزینه مناسب به اندام دلخواه خود برسید. چای سبز این امکان را به شما می دهد که در خواب هم ، لاغر شوید. از مهمترین ویژگی مثبت این چای گیاهی که می توان به آن اشاره کرد: چای لاغری هیچ گونه عارضه ای برای پوست شما در بر نخواهد داشت.

مصرف کننده گرامی، چای لاغری محصولی کاملا گیاهی، سالمترین و با کیفیت ترین محصول در نوع خود می باشد. با مصرف یکماهه این چای بدون عوارض جانبی 3 تا 7 کیلوگرم از وزن خود خواهید کاست.

 

مواد موثر موجود در چای :

این محصول سبز حاوی آنتی اکسیدانها، پلی فنل ها، ال تیانین و همچنین شامل انواع وسیعی از ویتامینها و مواد معدنی است.

 مکانیسم اثر لاغری محصول:

با نوشیدن این چای متابولیسم سوختی چربی های بدن تسریع می شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود. پژوهشها نشان می دهند نوشیدن روزانه 3 فنجان چای لاغری می تواند تا 70 کالری انرژی ناشی سوخت چربیها ایجاد کند. همچنین این چای قادر است جذب روده ای گلوکز و چربی را کاهش داده و از تجمع مواد قندی جلوگیری کند و به این وسیله منجر به کاهش وزن در فرد می شود.


این محصول از تخم، ریشه، برگ و شاخه های گلدار گیاهان زیر تشکیل شده است:

  1. چای سبز  Green Tea
  2. چای اولونگ (چای شاهانه)  oolog tea
  3. به لیمو
  4. زعفران Saffron
  5. زیره سبز cumin seed
  6. کاسیا

 

چای سبز تیما به خاطر جذب بیشتر و سریع تر و کیفیت بالاتر نسبت به محصولات مشابه و محصولات تی بگ، جایگاه ویژه ای را میان مشتریان پیدا کرده است .

 

خلاصه ای از خواص چای سبز به شرح ذیل می باشد:

کاهش کلسترول خون و جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی:

 

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746393.jpgیکی از عوامل اصلی امراض و حملات قلبی ، وجود کلسترول بالا در خون انسان است. چای سبز بعلت داشتن مقادیر بالای ویتامین A و C ، باعث کاهش کلسترول خون شده و در نتیجه خطر حمله قلبی و امراضی از این دست را پایین می آورد. طبق تحقیقات به عمل آمده مصرف روزانه پنج فنجان چای  یا بیشتر می تواند تا 61 درصد از بروز بیماریهای قلبی بکاهد. وجود رادیکالهای آزاد در سرخرگ می تواند منجر به بروز بیماریهای قلبی عروقی شود. در حالی که کاتچین موجود در چای سبز قادر است از پوشش درونی سرخرگ در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و به این وسیله از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری نماید. همچنین از آنجایی که چای سبز موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL)، تری گلیسیرید و فیبرینوژن ( پروتیینی در خون که در شکل گیری لخته خون نقش دارد) می شود، به این وسیله قادر است از بروز آرترواسکلروز( سخت شدن سرخرگها ) پیشگیری کند. پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلولهای آسیب دیده رگها و قلب می شود و روند ترمیم سلولها را تسریع می بخشد. نوشیدن روزانه حداقل سه فنجان چای سبز به بیماران قلبی توصیه می شود.

نکته دیگر این است که معمولا بعد از حمله قلبی پروتئین هایی در بدن تولید می شود که مرگ سلولی را به همراه دارد، در حالی که کاتچین موجود در چای سبز فعالیت این پروتئین را متوقف کرده و به این وسیله احتمال سکته های مغزی و قلبی را به حداقل رسانده و سرعت بهبود بافت های آسیب دیده را افزایش می دهد. یکی از عناصر فعال در چای سبز به اندازه آسپرین از تجمع پلاکتهای خونی جلوگیری کرده که این امر گردش خون را بهبود می بخشد.

چای سبز و سرطان:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746394.jpgچای سبز حاوی ترکیباتی به نام کاتچین، فیتوکمیکال و پولیفنول است که این ترکیبها نوعی آنتی اکسیدان (Anti oxidant)  قوی محسوب می شوند. آنتی اکسیدان ها قابلیت مبارزه با سلولهای سرطانی را دارا بوده و می توانند از رشد سلولها و تومورهای سرطانی جلوگیری کنند. میزان شیوع سرطانهایی چون پستان، کولون، پوست، پانکراس و معده در بین افرادی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر از حد طبیعی است . محققین نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن، 100 برابر تاثیر گذار تر از ویتامین C و 25 برابر تاثیر گذارتر از ویتامین E است. این در حالی است که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان قوی مطرح هستند.

همچنین نوشیدن چای سبز، بعلت داشتن آنتی اکسیدان های بسیار قوی، کمک شایانی به بهبود اشخاص مبتلا به سرطان هایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده می نماید. تحقیقات نشان می دهد که در کشورهایی که مردم هر روز چای سبز مصرف می کنند، موارد ابتلا به سرطان بسیار کمتر از بقیه نقاط می باشد. بطور مثال در ژاپن با وجود آمار بسیار بالا در استعمال سیگار، کمترین مقدار سرطان ریه در آنها مشاهده می شود. در مقایسه با چای سبز، مصرف زیاد چای سیاه احتمال ابتلا به سرطان روده، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش می دهد. به افراد مبتلا به سرطان، نوشیدن دو یا سه فنجان چای سبز در روز پیشنهاد می شود. همچنین مطالعات حاکی از آن است که مصرف بیشتر چای سبز با کاهش بروز سرطان سینه ارتباط مستقیم دارد.

 

چای سبز و جوانی:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746314.jpgچای سبز را می توان به عنوان داروی ضد پیری (anti-aging)  استفاده کرد. دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان در این چای به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن هستند که باعث به تعویق انداختن روند پیر شدن سلولها می شوند.

 

 کاهش تری گلیسیرید:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746395.pngکاتچین موجود در چای سبز ، فعالیت آنزیم لیپاژ (آنزیم مسئول هضم چربیها) غده پانکراس را مهار می کند. در نتیجه، شکسته شدن چربی ها و تبدیل آنها به اجزای قابل جذب با سرعت بسیار کمی صورت می پذیرد. با توجه به اینکه افزایش تری گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی، یک ریسک فاکتور مهم در بروز بیماریهای قلبی است، مصرف یک فنجان از این چای در بین وعده های غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون و در نتیجه کاهش خطر سکته های قلبی می تواند باشد.

 

 کاهنده فشار خون:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746315.jpgمصرف نیم تا 2,5 فنجان چای سبز در روز احتمال بروز پرفشاری خون را تا 64 درصد کاهش می دهد. در حالیکه مصرف بیش از 2,5 فنجان در روز از بروز این بیماری تا 56 درصد می کاهد. بنابراین روزانه مصرف 3 الی 4 لیوان فنجان از این چای توصیه می شود تا علاوه بر کاهش فشار خون، بتوانید از خواص دیگر این چای نیز به طور کامل بهره مند شوید.

 

 

جلوگیری از دیابت:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746335.jpgمعمولا با افزایش سن ، خصوصا در صورت عدم توجه به رژیم غذایی، قند خون کم کم افزایش پیدا می کند. همین امر، به همراه افزایش وزن ، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را با افزایش سن تقویت می کند. مصرف روزانه 5 لیوان چای سبز می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت همچون آب مروارید و بیماریهای کلیوی به طرز معجزه آسایی جلوگیری نماید . چای سبز با مهار فعالیت آنزیم آمیلاز در بزاق و روده (آنزیم مسئول هضم نشاسته) باعث می شود نشاسته با سرعت بسیار آهسته ای شکسته و در نتیجه میزان جذب قند در دهان و روده کاهش یابد. مصرف این چای به همراه یک وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات، منجر به کاهش سرعت رها شدن گلوکز و کاهش جذب آن می شود و به این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری می کند.

 

 ضد انعقاد خون:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746336.jpgچای سبز خون را رقیق کرده و از لخته شدن خون جلوگیری می کند. با مصرف گوشت و روغن های غیر اشباع گیاهی مثل روغن ذرت و سویا، ترکیباتی در بدن ایجاد می شود که منجر به ایجاد پلاک های خونی می شود، در حالی که با مصرف چای سبز می توان از ایجاد لخته های خونی جلوگیری کرد.

 

 پوست و چای سبز :

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746337.jpgآنتی اکسیدان های موجود در چای سبز سلولهای پوست را در مقابل آسیب ها به ویژه رادیکال های آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست هستند، محافظت می کند. به این ترتیب چای سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت می شود.

 

 چای سبز و استحکام دندانها :

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746396.pngدر این چای، ماده ای به نام فلورین(fluorine) وجود دارد که باعث می شود ساختار داخلی دندانها محکم شده و از تضعیف مینا و پوسیدگی دندان جلوگیری به عمل آید. درصد بالای فلوراید موجود در چای سبز عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر دندان و استخوان ها است. به همین دلیل، با مصرف چای سبز، می توانید علاوه بر استفاده از مزایای دیگر آن، به حفظ و مراقبت از دندان های خود کمک کنید.

 

آرام بخش و ضد استرس:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746338.jpgاین نوشیدنی گیاهی به دلیل وجود زیره سبز، به لیمو و چای سبز نوعی آرام بخش نیز محسوب می شود. نوشیدن این چای، سیستم عصبی بدن شما رو مقاوم تر کرده ، آرامش اعصاب و دوری از فشار های عصبی را برای شما به ارمغان می آورد. از آنجایی که بسیاری از بیماری ها ارتباط مستقیم با استرس و سیستم عصبی دارند، نوشیدن این چای را می توان به نوعی داروی تمام عیار بیماری ها نام برد.

 

 عملکرد مغز و چایسبز:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746367.jpgچای سبز و چای اولونگ موجود در چای سبز،  فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی این گیاهان باعث کاهش میزان استیل کولین در سلول های مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلول های مغز و بروز بیماری آلزایمر می شوند. از طرفی آنتی اکسیدان های موجود در این چای، با به تعویق انداختن روند پیرشدن سلول های مغز، از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری به عمل می آورند.

 

آسم و چای سبز:                                   http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746364.jpgتئوفیلین موجود در چای سبز ، در حکم داروی گشاد کننده برونش( برونکودیلاتور) است که باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت بافت های آسیب دیده دستگاه تنفس می شود. از این رو نوشیدن این چای به افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه ای که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر)، بیشتر در معرض مشکلات ریه و دستگاه تنفسی قرار دارند، توصیه می شود.

 

دیگر فواید:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746365.jpgچای سبز همچنین قادر است کبد را سم زدایی کرده و از تجمع چربی در کبد جلوگیری کند. این چای، نقص و کمبود استروژن را در درون یائسگی جبران کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می نماید.

از فواید دیگر چای می توان به این موارد اشاره کرد: بالا بردن قدرت فکری و تمرکز ، درمان التهاب و آماس مفاصل، پیشگیری از بیماریMS(multiple  sclerosis)  .

 جالب است بدانید کاتچین موجود در چای سبز ، باعث از بین بردن باکتری های مولد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتری ها شده و بدین ترتیب در مسمومیت های غذایی هم به عنوان دارویی مفید استفاده می شود.

 ویتامین C موجود در چای با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرما خوردگی و آنفولانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در تابستان و حساسیت های فصل پاییز مقاوم تر می کند.

قیمت فقط : 32,000 تومان

نحوه مصرف:

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746366.jpgنیم ساعت قبل از هر وعده غذایی یک فنجان چای سبز میل نمایید،در صورت داشتن یبوست یک ساعت قبل از صبحانه دو لیوان آب خالص بنوشید.
برای تهیه هر فنجان چای ، آب جوش را در فنجان ریخته و 5 دقیقه بعد که از جوش اولیه افتاد، یک قاشق مربا خوری چای سبز به آن اضافه کرده و روی آن را با چیزی همانند نعلبکی بپوشانید. بعد از 3 الی 5 دقیقه که دم کشید، ترجیحا با قند طبیعی همانند خرما یا توت میل نمائید.

عوارض جانبی:

عوارض جانبی گزارش نگردیده ولی بهتر است خانمهای باردار و شیرده با توصیه پزشک مصرف نمایند.
 

 زمان تحویل:

 به علت حجم بالای سفارش این محصول ، سفارشهای تهران بین 5 تا 7 روز کاری و سفارش شهرستان بین 7 تا 10 روز کاری به دست مشتریان گرامی می رسد.

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1397746313.jpg

قیمت فقط : 32,000 تومان

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment