مرگ های مرموز ستارگان آسمان هنر و سیاست
مرلین مونرو در ۵ اوت ۱۹۶۲ میلادی، در کالیفرنیا درگذشت. علت مرگ وی، مصرف بیش از حد داروی خوابآور ذکر شد و دلیل رسمی مرگ وی هم خودکشی بر اثر مصرف بیش از حد داروهای خوابآور و آرامبخش اعلام شد، ولی ادعاهایی مبنی بر حصول یک توطئه از سوی برادران کندی که منجر به مرگ وی شد، همواره بحثبرانگیز بوده است. اما او تنها چهره مشهوری نیست که به گونهای مرموز از دنیا رفته است. در اینجا نگاهی داریم به برخی مرگهای مشکوک مشاهیر هنر و سیاست خارجی ...
جسد کورت کوبین (Kurt Cobain)، خواننده معروف گروه نیروانا، در سال ۱۹۹۴ در خانهاش یافت شد. طرفداران او میگویند که همسرش، کورتنی لاو، خودکشی او را صحنهسازی کرده است.
گفته میشود که مرگ الویس پریسلی در سال ۱۹۷۱ بدلیل مصرف زیاد الکل و مواد مخدر بوده است. از طرف دیگر عدهای بر این باورند که الویس پریسلی هنوز زنده است. آیا خبر درگذشت او ساختگی بوده است؟
پیچز گلدوف، دختر موزیسین معروف ایرلندی باب گلدوف در سن 25 سالگی به شکل مرموزی در خانهاش جان سپرد. مرگ این زن جوان که بعنوان مدل و مجری شبکههای تلویزیونی، تلاش موفقی داشت هنوز در هاله ای از ابهام است.
جیمی هندریکس، نوازنده بزرگ، در سال ۱۹۷۰ بر اثر بیهوشی روی استفراغ خود خفه شد. ۲۰ سال پس از این حادثه، تحقیقات درباره علت مرگ وی از سر گرفته شد اما بینتیجه ماند.
جسد جیم موریسون، خواننده گروه The Doors، را در وان حمام آپارتمانش یافتند. او به هنگام مرگ ۲۷ ساله بود. گفته میشود که دلیل مرگ او مصرف مواد مخدر بوده است. بدن جیم موریسون اما هیچگاه کالبدشکافی نشد.
مخلوطی از قرصهای مختلف باعث مرگ هیت لجر (Heath Ledger)، هنرپیشه معروف استرالیایی، در سال ۲۰۰۸ شد. آیا اشتباهی منجر به مرگ او شده بود یا او آگاهانه دست به خودکشی زده بود؟
در سال ۱۹۹۶ توپک شاکور (Tupac Shakur)، خواننده معروف رپ، حین یک تیراندازی بر اثر اصابت ۱۶ گلوله جان خود را از دست داد. توپک (2 Pac) در زمینه موسیقی رپ یک افسانه محسوب میشود. صدای او بسیار گرم و خاص بود.
مایکل جکسون، سلطان پاپ، در ۲۵ ژوئن سال ۲۰۰۹ درگذشت. دلیل مرگ او مسمومیت ناشی از داروی بیهوشی پروفول عنوان شد. اما ۲ ماه بعد از مرگ جکسون، پزشکی قانونی لس آنجلس مرگ او را قتل معرفی کرد.
آیا واقعا جان اف کندی ترور شد؟ اکثر آمریکاییها گمان میکنند که او قربانی یک توطئه بوده است. کندی که سی و پنجمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا بود، روز ۲۲ نوامبر سال ۱۹۶۳ در دالاس تگزاس جان خود را از دست داد.
جنازه دیوید کارادین (David Carradine)، ستاره مجموعه رزمی دهه 1970 میلادی آمریکا، در سال ۲۰۰۹ در کمد اتاق هتلش در بانکوک پیدا شد. وی که در هنگام مرگ ۷۲ سال داشت گفته شده بود که احتمالا خودکشی کرده است. در حالیکه پس از بررسی دقیق جسد، اعلام شد که او به قتل رسیده و با یک صحنهسازی، تلاش شده مرگ وی را خودکشی جلوه دهند.
آیا بروس لی، اسطوره ی هنرهای رزمی به صورت طبیعی مرد یا کشته شد؟ درباره راز مرگ او شایعههای زیادی وجود دارد. او در سال ۱۹۷۳ حین فیلمبرداری فیلم Enter the dragon از هوش رفت. گفته میشود که او بر اثر مصرف یک قرص ضد درد که از همکارش "بتی تینگ پی" دریافت کرده بود، دچار ورم مغزی شده بود. بروس لی هنگام مرگ در ۲۰ ژوئیه ۱۹۷۳ تنها ۳۲ سال داشت.
برندن لی، پسر بروس لی نیز مانند پدر در سینما فعالیت داشت و همانند پدرش به طرز مشکوکی درگذشت. برندن لی در سال ۱۹۹۳ هنگام فیلمبرداری صحنهای از فیلم The Crow به اشتباه مورد اصابت یک گلوله واقعی قرار گرفت و جان سپرد. او هنگام مرگ تنها ۲۸ سال داشت.
بیش از ۳۰ سال است که علت مرگ ناتالی وود، هنرپیشه آمریکایی، معمایی بزرگ مانده است. او در سال ۱۹۸۱ به هنگام قایقرانی از قایق پرت و در آب غرق شد. علاوه بر ناتالی وود، همسرش رابرت واگنر و هنرپیشه معروف، کریستوفر واکن نیز بر روی این قایق بودند. دلیل مرگ او هیچگاه روشن نشد.
مرگ لیدی دایانا، همسر اول چارلز، شاهزاده ولز، بزرگترین فرزند و ولیعهد ملکه الیزابت دوم در روز ۳۱ اوت ۱۹۹۷ هنوز هم مرموز باقی مانده است. آیا مرگ او واقعا بر اثر یک حادثه بود یا آنکه او را کشتند؟ با وجود اینکه دادگاه تایید کرد که مرگ دایانا بر اثر یک حادثه بوده است، اما هنوز هم شایعههایی درباره قتل او وجود دارد.
چای سبز کیسه ای تیما
دیگری نیازی نیست با رژیم های لاغری سخت
نگران سلامت سیستم دفاعی بدن همچنین پوست خود باشید.
شما به راحتی می توانید با خرید چای لاغری
تحقیقات نشان می دهد که چای سبز
علاوه بر اینکه برای تناسب اندام و لاغری مفید واقع شده است
استفاده از این گیاه لاغری موجب آرامش و کاهش استرس خواهد بود.
چای لاغری با طعم دلنشین و مطبوع لیمو لاغری را تضمین خواهد کرد.
چای سبز نه تنها عوارض ناشی از محصولات لاغری دیگر را نخواهد داشت.
قیمت فقط : 32,000 تومان
بلکه شما، به راحتی می توانید با استفاده
روزانه 3 لیوان چای سبز احتمال امراض قلبی را کاهش دهید.
در چای سبز تیما به خاطر جذب بیشتر و سریع تر و کیفیت بالاتر
نسبت به محصولات مشابه و محصولات تی بگ
جایگاه ویژه ای را میان مشتریان پیدا کرده است.
استفاده منظم از چای لاغری موجب می شود کالری های اضافه در بدن کاهش پیدا کند و در نتیجه شما را به وزن ایده آلتان برساند. از دیگر خواص این گیاه لاغری که می توان به آن اشاره کرد: چای لاغری کاهش دهنده کلسترول و ضد باکتری می باشد. چای گیاهی از عوامل سرطان زا جلوگیری می کند. چای سبز حاوی ماده ای به نام فلورین می باشد که منجر به سفت شدن مینای دندان می شود. شما با خرید چای لاغریبه راحتی می توانید در کمترین زمان و هزینه مناسب به اندام دلخواه خود برسید. چای سبز این امکان را به شما می دهد که در خواب هم ، لاغر شوید. از مهمترین ویژگی مثبت این چای گیاهی که می توان به آن اشاره کرد: چای لاغری هیچ گونه عارضه ای برای پوست شما در بر نخواهد داشت.
مصرف کننده گرامی، چای لاغری محصولی کاملا گیاهی، سالمترین و با کیفیت ترین محصول در نوع خود می باشد. با مصرف یکماهه این چای بدون عوارض جانبی 3 تا 7 کیلوگرم از وزن خود خواهید کاست.
مواد موثر موجود در چای :
این محصول سبز حاوی آنتی اکسیدانها، پلی فنل ها، ال تیانین و همچنین شامل انواع وسیعی از ویتامینها و مواد معدنی است.
مکانیسم اثر لاغری محصول:
با نوشیدن این چای متابولیسم سوختی چربی های بدن تسریع می شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود. پژوهشها نشان می دهند نوشیدن روزانه 3 فنجان چای لاغری می تواند تا 70 کالری انرژی ناشی سوخت چربیها ایجاد کند. همچنین این چای قادر است جذب روده ای گلوکز و چربی را کاهش داده و از تجمع مواد قندی جلوگیری کند و به این وسیله منجر به کاهش وزن در فرد می شود.
این محصول از تخم، ریشه، برگ و شاخه های گلدار گیاهان زیر تشکیل شده است:
- چای سبز Green Tea
- چای اولونگ (چای شاهانه) oolog tea
- به لیمو
- زعفران Saffron
- زیره سبز cumin seed
- کاسیا
چای سبز تیما به خاطر جذب بیشتر و سریع تر و کیفیت بالاتر نسبت به محصولات مشابه و محصولات تی بگ، جایگاه ویژه ای را میان مشتریان پیدا کرده است .
خلاصه ای از خواص چای سبز به شرح ذیل می باشد:
کاهش کلسترول خون و جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی:
یکی از عوامل اصلی امراض و حملات قلبی ، وجود کلسترول بالا در خون انسان است. چای سبز بعلت داشتن مقادیر بالای ویتامین A و C ، باعث کاهش کلسترول خون شده و در نتیجه خطر حمله قلبی و امراضی از این دست را پایین می آورد. طبق تحقیقات به عمل آمده مصرف روزانه پنج فنجان چای یا بیشتر می تواند تا 61 درصد از بروز بیماریهای قلبی بکاهد. وجود رادیکالهای آزاد در سرخرگ می تواند منجر به بروز بیماریهای قلبی عروقی شود. در حالی که کاتچین موجود در چای سبز قادر است از پوشش درونی سرخرگ در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و به این وسیله از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری نماید. همچنین از آنجایی که چای سبز موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL)، تری گلیسیرید و فیبرینوژن ( پروتیینی در خون که در شکل گیری لخته خون نقش دارد) می شود، به این وسیله قادر است از بروز آرترواسکلروز( سخت شدن سرخرگها ) پیشگیری کند. پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلولهای آسیب دیده رگها و قلب می شود و روند ترمیم سلولها را تسریع می بخشد. نوشیدن روزانه حداقل سه فنجان چای سبز به بیماران قلبی توصیه می شود.
نکته دیگر این است که معمولا بعد از حمله قلبی پروتئین هایی در بدن تولید می شود که مرگ سلولی را به همراه دارد، در حالی که کاتچین موجود در چای سبز فعالیت این پروتئین را متوقف کرده و به این وسیله احتمال سکته های مغزی و قلبی را به حداقل رسانده و سرعت بهبود بافت های آسیب دیده را افزایش می دهد. یکی از عناصر فعال در چای سبز به اندازه آسپرین از تجمع پلاکتهای خونی جلوگیری کرده که این امر گردش خون را بهبود می بخشد.
چای سبز و سرطان:
چای سبز حاوی ترکیباتی به نام کاتچین، فیتوکمیکال و پولیفنول است که این ترکیبها نوعی آنتی اکسیدان (Anti oxidant) قوی محسوب می شوند. آنتی اکسیدان ها قابلیت مبارزه با سلولهای سرطانی را دارا بوده و می توانند از رشد سلولها و تومورهای سرطانی جلوگیری کنند. میزان شیوع سرطانهایی چون پستان، کولون، پوست، پانکراس و معده در بین افرادی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر از حد طبیعی است . محققین نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن، 100 برابر تاثیر گذار تر از ویتامین C و 25 برابر تاثیر گذارتر از ویتامین E است. این در حالی است که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان قوی مطرح هستند.
همچنین نوشیدن چای سبز، بعلت داشتن آنتی اکسیدان های بسیار قوی، کمک شایانی به بهبود اشخاص مبتلا به سرطان هایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده می نماید. تحقیقات نشان می دهد که در کشورهایی که مردم هر روز چای سبز مصرف می کنند، موارد ابتلا به سرطان بسیار کمتر از بقیه نقاط می باشد. بطور مثال در ژاپن با وجود آمار بسیار بالا در استعمال سیگار، کمترین مقدار سرطان ریه در آنها مشاهده می شود. در مقایسه با چای سبز، مصرف زیاد چای سیاه احتمال ابتلا به سرطان روده، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش می دهد. به افراد مبتلا به سرطان، نوشیدن دو یا سه فنجان چای سبز در روز پیشنهاد می شود. همچنین مطالعات حاکی از آن است که مصرف بیشتر چای سبز با کاهش بروز سرطان سینه ارتباط مستقیم دارد.
چای سبز و جوانی:
چای سبز را می توان به عنوان داروی ضد پیری (anti-aging) استفاده کرد. دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان در این چای به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن هستند که باعث به تعویق انداختن روند پیر شدن سلولها می شوند.
کاهش تری گلیسیرید:
کاتچین موجود در چای سبز ، فعالیت آنزیم لیپاژ (آنزیم مسئول هضم چربیها) غده پانکراس را مهار می کند. در نتیجه، شکسته شدن چربی ها و تبدیل آنها به اجزای قابل جذب با سرعت بسیار کمی صورت می پذیرد. با توجه به اینکه افزایش تری گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی، یک ریسک فاکتور مهم در بروز بیماریهای قلبی است، مصرف یک فنجان از این چای در بین وعده های غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون و در نتیجه کاهش خطر سکته های قلبی می تواند باشد.
کاهنده فشار خون:
مصرف نیم تا 2,5 فنجان چای سبز در روز احتمال بروز پرفشاری خون را تا 64 درصد کاهش می دهد. در حالیکه مصرف بیش از 2,5 فنجان در روز از بروز این بیماری تا 56 درصد می کاهد. بنابراین روزانه مصرف 3 الی 4 لیوان فنجان از این چای توصیه می شود تا علاوه بر کاهش فشار خون، بتوانید از خواص دیگر این چای نیز به طور کامل بهره مند شوید.
جلوگیری از دیابت:
معمولا با افزایش سن ، خصوصا در صورت عدم توجه به رژیم غذایی، قند خون کم کم افزایش پیدا می کند. همین امر، به همراه افزایش وزن ، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را با افزایش سن تقویت می کند. مصرف روزانه 5 لیوان چای سبز می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت همچون آب مروارید و بیماریهای کلیوی به طرز معجزه آسایی جلوگیری نماید . چای سبز با مهار فعالیت آنزیم آمیلاز در بزاق و روده (آنزیم مسئول هضم نشاسته) باعث می شود نشاسته با سرعت بسیار آهسته ای شکسته و در نتیجه میزان جذب قند در دهان و روده کاهش یابد. مصرف این چای به همراه یک وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات، منجر به کاهش سرعت رها شدن گلوکز و کاهش جذب آن می شود و به این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری می کند.
ضد انعقاد خون:
چای سبز خون را رقیق کرده و از لخته شدن خون جلوگیری می کند. با مصرف گوشت و روغن های غیر اشباع گیاهی مثل روغن ذرت و سویا، ترکیباتی در بدن ایجاد می شود که منجر به ایجاد پلاک های خونی می شود، در حالی که با مصرف چای سبز می توان از ایجاد لخته های خونی جلوگیری کرد.
پوست و چای سبز :
آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز سلولهای پوست را در مقابل آسیب ها به ویژه رادیکال های آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست هستند، محافظت می کند. به این ترتیب چای سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت می شود.
چای سبز و استحکام دندانها :
در این چای، ماده ای به نام فلورین(fluorine) وجود دارد که باعث می شود ساختار داخلی دندانها محکم شده و از تضعیف مینا و پوسیدگی دندان جلوگیری به عمل آید. درصد بالای فلوراید موجود در چای سبز عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر دندان و استخوان ها است. به همین دلیل، با مصرف چای سبز، می توانید علاوه بر استفاده از مزایای دیگر آن، به حفظ و مراقبت از دندان های خود کمک کنید.
آرام بخش و ضد استرس:
این نوشیدنی گیاهی به دلیل وجود زیره سبز، به لیمو و چای سبز نوعی آرام بخش نیز محسوب می شود. نوشیدن این چای، سیستم عصبی بدن شما رو مقاوم تر کرده ، آرامش اعصاب و دوری از فشار های عصبی را برای شما به ارمغان می آورد. از آنجایی که بسیاری از بیماری ها ارتباط مستقیم با استرس و سیستم عصبی دارند، نوشیدن این چای را می توان به نوعی داروی تمام عیار بیماری ها نام برد.
عملکرد مغز و چایسبز:
چای سبز و چای اولونگ موجود در چای سبز، فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی این گیاهان باعث کاهش میزان استیل کولین در سلول های مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلول های مغز و بروز بیماری آلزایمر می شوند. از طرفی آنتی اکسیدان های موجود در این چای، با به تعویق انداختن روند پیرشدن سلول های مغز، از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری به عمل می آورند.
آسم و چای سبز: تئوفیلین موجود در چای سبز ، در حکم داروی گشاد کننده برونش( برونکودیلاتور) است که باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت بافت های آسیب دیده دستگاه تنفس می شود. از این رو نوشیدن این چای به افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه ای که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر)، بیشتر در معرض مشکلات ریه و دستگاه تنفسی قرار دارند، توصیه می شود.
دیگر فواید:
چای سبز همچنین قادر است کبد را سم زدایی کرده و از تجمع چربی در کبد جلوگیری کند. این چای، نقص و کمبود استروژن را در درون یائسگی جبران کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می نماید.
از فواید دیگر چای می توان به این موارد اشاره کرد: بالا بردن قدرت فکری و تمرکز ، درمان التهاب و آماس مفاصل، پیشگیری از بیماریMS(multiple sclerosis) .
جالب است بدانید کاتچین موجود در چای سبز ، باعث از بین بردن باکتری های مولد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتری ها شده و بدین ترتیب در مسمومیت های غذایی هم به عنوان دارویی مفید استفاده می شود.
ویتامین C موجود در چای با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرما خوردگی و آنفولانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در تابستان و حساسیت های فصل پاییز مقاوم تر می کند.
قیمت فقط : 32,000 تومان
نحوه مصرف:
نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی یک فنجان چای سبز میل نمایید،در صورت داشتن یبوست یک ساعت قبل از صبحانه دو لیوان آب خالص بنوشید.
برای تهیه هر فنجان چای ، آب جوش را در فنجان ریخته و 5 دقیقه بعد که از جوش اولیه افتاد، یک قاشق مربا خوری چای سبز به آن اضافه کرده و روی آن را با چیزی همانند نعلبکی بپوشانید. بعد از 3 الی 5 دقیقه که دم کشید، ترجیحا با قند طبیعی همانند خرما یا توت میل نمائید.
عوارض جانبی:
عوارض جانبی گزارش نگردیده ولی بهتر است خانمهای باردار و شیرده با توصیه پزشک مصرف نمایند.
زمان تحویل:
به علت حجم بالای سفارش این محصول ، سفارشهای تهران بین 5 تا 7 روز کاری و سفارش شهرستان بین 7 تا 10 روز کاری به دست مشتریان گرامی می رسد.
قیمت فقط : 32,000 تومان
No comments:
Post a Comment