Wednesday, 18 September 2013

[-- Fun-DL --] Jomalate Elham Bakhsh Baraye Zendegi

 

 


جمـلاتی الـهام بخـش برای زنـدگی !

 لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
در صورتیکه عکسها قابل نمایش نیست، در بالای ایمیل بر روی گزینه Show Images یا Display images below کلیک کنید















































































چای سبز لاغری تیما

دیگری نیازی نیست با رژیم های لاغری سخت

 نگران سلامت سیستم دفاعی بدن همچنین پوست خود باشید.

 در عرض 1 ماه 3 الی 7 کیلو چربی سوزی کنید و وزن کم کنید.

همراه با شفافیت پوست

100% گیاهی ، 100% موثر

 استفاده از این گیاه لاغری موجب آرامش و کاهش استرس خواهد بود.

 چای لاغری با طعم دلنشین و مطبوع لیمو لاغری را تضمین خواهد کرد.

روزانه 3 لیوان چای سبز احتمال امراض قلبی را کاهش دهید.

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1379518060.jpg

خـريد پستي >> قيمت فقـط : 25.000 تـومان

استفاده منظم از چای لاغری موجب می شود کالری های اضافه در بدن کاهش پیدا کند و در نتیجه شما را به وزن ایده آلتان برساند. از دیگر خواص این گیاه لاغری که می توان به آن اشاره کرد: چای لاغری کاهش دهنده کلسترول و ضد باکتری می باشد. چای گیاهی از عوامل سرطان زا جلوگیری می کند. چای سبز حاوی ماده ای به نام فلورین می باشد که منجر به سفت شدن مینای دندان می شود. شما با خرید چای لاغریبه راحتی می توانید در کمترین زمان و هزینه مناسب به اندام دلخواه خود برسید. چای سبز این امکان را به شما می دهد که در خواب هم ، لاغر شوید. از مهمترین ویژگی مثبت این چای گیاهی که می توان به آن اشاره کرد: چای لاغری هیچ گونه عارضه ای برای پوست شما در بر نخواهد داشت.

مصرف کننده گرامی، چای لاغری محصولی کاملا گیاهی، سالمترین و با کیفیت ترین محصول در نوع خود می باشد. با مصرف یکماهه این چای بدون عوارض جانبی 3 تا 7 کیلوگرم از وزن خود خواهید کاست.

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1379518062.jpg

خـريد پستي >> قيمت فقـط : 25.000 تـومان

مواد موثر موجود در چای :

این محصول سبز حاوی آنتی اکسیدانها، پلی فنل ها، ال تیانین و همچنین شامل انواع وسیعی از ویتامینها و مواد معدنی است. 

مکانیسم اثر لاغری محصول:

با نوشیدن این چای متابولیسم سوختی چربی های بدن تسریع می شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود. پژوهشها نشان می دهند نوشیدن روزانه 3 فنجان چای لاغری می تواند تا 70 کالری انرژی ناشی سوخت چربیها ایجاد کند. همچنین این چای قادر است جذب روده ای گلوکز و چربی را کاهش داده و از تجمع مواد قندی جلوگیری کند و به این وسیله منجر به کاهش وزن در فرد می شود.

نحوه مصرف:

 نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی یک لیوان چای سبز میل نمایید،در صورت داشتن یبوست یک ساعت قبل از صبحانه دو لیوان آب خالص بنوشید.

عوارض جانبی:

عوارض جانبی گزارش نگردیده ولی بهتر است خانمهای باردار و شیرده با توصیه پزشک مصرف نمایند.

بدون چین و چروک صورت

نحوه دم کردن چای سبز:

برای تهیه هر فنجان چای،یک قاشق مربا خوری چای سبز در قوری بریزید،سپس آبجوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید چای به مدت 3 الی 5 دقیقه دور از حرارت دم بکشد 

خواص اعجاب آور چای لاغری :

چای لاغری محصولی کاملا گیاهی متشکل از گیاهان وحشی کوهستانهای ایران می باشد. با مصرف یک ماهه این چای بدون عوارض جانبی 7-3 کیلو از وزن خود خواهید کاست

این محصول از تخم، ریشه، برگ و شاخه های گلدار گیاهان زیر تشکیل شده است 

1- چای سبز Green Tea

2- چای اولونگ (چای شاهانه) oolog tea

 3- دانه گیاه فلوس semen Cassia

4- شیرین بیان Glycyrrhize globra

 5- زیره سبز cumin seed

6- چای کامومیل Camelia Tea

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1379518059.jpg

خـريد پستي >> قيمت فقـط : 25.000 تـومان

مروری بر خواص چای لاغری

پیشگیری و درمان سرطان

چای سبز موجود در ترکیب چای : حاوی ترکیباتی به نام کاتچین، فیتوکمیکال و پولیفنول است که این ترکیبها نوعی آنتی اکسیدان(Anti oxidant) محسوب می شوند. آنتی اکسیدان قابلیت مبارزه با سلولهای سرطانی را داراست. این ترکیب می تواند از رشد سلولها و تومورهای سرطانی جلوگیری کند. میزان شروع سرطانهایی چون پستان، کولون، پوست، پانکراس و معده در بین افرادی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر است . تحقیقات به عمل آمده نشان می دهد که افرادی که روزانه چای سبز می نوشند خطر ابتلا به سرطان خود را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهند

همچنین اشخاص مبتلا به سرطان هایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده که چای سبز می نوشند در درمان بیماری خود کمک عمده ای می کنند. محققین نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن 100 برابرتاثیر گذار تر از ویتامین C و25 برابر تاثیر گذارتر از ویتامین E است. توجه کنیم که ویتامین Cو E به عنوان دو آنتی اکسیدان مهم مطرح هستند. به این ترتیب با نوشیدن چای سبز و دریافت آنتی اکسیدان، بدن در مقابل ابتلا به سرطان مصون می شود. تحقیقات نشان می دهد که در کشورهایی که مردم هر روز چای سبز مصرف می کنند موارد سرطان کمتر بوده است، هرچند بین این دو هیچ رابطه ، علت و معلولی تایید نشده است0 اما چای سیاه فاقد چنین خاصیتی است. حتی اگر به مقدار زیاد چای سیاه مصرف کنید، احتمال ابتلا به سرطان روده، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش می دهید. به افراد سرطانی نوشیدن دو یا سه فنجان چای سبز در روز پیشنهاد می شود. در ژاپن با وجود بالاترین آمار در استعمال سیگار، کمترین مقدار سرطان ریه در آنها مشاهده شده است. مطالعات حاکی از آن است که مصرف بیشتر چای سبز با کاهش بروز سرطان سینه ارتباط دارد

جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی:

یکی از عوامل اصلی امراض و حمله های قلبی ، وجود کلسترول بالا در خون انسان است چای لاغری علاوه بر ویتامین های A و C خود، باعث کاهش کلسترول در خون نیز می شود که این موضوع خطر حمله قلبی و امراضی از این دست را پایین می آورد. همچنین مصرف چای می تواند از بروز بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف روزانه پنج فنجان چای یا بیشتر می تواند تا 61 درصد از بروز بیماریهای قلبی بکاهد0 وجود رادیکالهای آزاد در سرخرگ می تواند منجر به بروز بیماریهای قلبی عروقی شود. در حالی که کاتچین موجود در چای سبزلاغری قادر است از پوشش درونی سرخرگ در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و به این وسیله از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری کند0 همچنین از آنجایی که چای لاغری موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL)، تری گلیسیرید و فیبرینوژن ( پروتیینی در خون که در شکل گیری لخته خون نقش دارد) می شود، به این وسیله قادر است از بروز آرترواسکلروز( سخت شدن سرخرگها ) پیشگیری کند. با مصرف چای لاغری کلسترول خون به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. به این ترتیب می توان با نوشیدن چای لاغری میزان کلسترول خون که یکی از شاخصهای مهم ابتلا به بیماریهای قلبی است را کاهش داد. پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلولهای آسیب دیده رگها و قلب می شود و روند ترمیم سلولها را تسریع می کند. نوشیدن روزانه حداقل سه فنجان چای سبز به بیماران قلبی توصیه می شود

نکته دیگر این است که معمولا بعد از حمله قلبی پروتیینهایی در بدن تولید می شود که مرگ سلولی را به همراه دارد، در حالی که کاتچین موجود در چای سبز فعا لیت این پروتیین را متوقف کرده و به این وسیله سکته های مغزی و قلبی را به حداقل رساند ه و سرعت بهبود را افزایش می دهد. یکی از عناصر فعال در چای سبز به اندازه آسپرین از تجمع پلاکتهای خونی جلوگیری می کند که این امر گردش خون را بهبود می بخشد

 

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1379518066.jpg

خـريد پستي >> قيمت فقـط : 25.000 تـومان

کاهش تری گلیسیرید:

کاتچین موجود در چای سبز لاغری فعالیت آنزیم لیپاژ(آنزیم مسئول هضم چربیها) پانکراس (لوزالمعده) را مهار می کند. در نتیجه، شکسته شدن چربی و تبدیل آن به اجزای قابل جذب با سرعت بسیار کمی صورت می گبرد. با توجه به اینکه افزایش تری گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی یک ریسک فاکتور در بروز بیماریهای قلبی است، مصرف یک فنجان از این چای در بین وعده های غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون است 

کاهنده فشار خون:

مصرف نیم تا 5/2 فنجان چای لاغری در روز احتمال بروز پرفشاری خون را تا 64 درصد کاهش می دهد. در حالیکه مصرف بیش از 5/2 فنجان در روز از بروز این بیماری تا 56 درصد می کاهد. بنابراین روزانه مصرف 3 الی 4 لیوان فنجان از این چای توصیه می شود

جلوگیری از دیابت:

معمولا با افزایش سن ، قند خون هم کم کم بالا می رود، خصوصا اگر به رژیم غذایی خود توجه کافی نداشته باشیم. وزن به مرور زمان بالا رفته و به دنبال آن احتمال بروز دیابت نوع دوهم افزایش می یابد. مصرف روزانه 5 لیوان چای لاغری می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چایلاغری قادر است از عوارض ناشی از دیابت همچون آب مروارید و بیماریهای کلیوی به طرز معجزه آسایی جلوگیری کند . اما چای لاغری چطور قادر به کاهش قند خون است؟ به نظر می رسد اصلی ترین مکانیسم، مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده (آنزیم مسئول هضم نشاسته ) است. با مهار شدن فعالیت این آنزیم، نشاسته با سرعت بسیار آهسته ای می شکند و در نتیجه قند خون باسرعت کمی بالا می رود0 مصرف این چای به همراه یک وعده غذا یی سرشار از کربوهیدرات منجر به کاهش سرعت رها شدن گلوکز و کاهش جذب آن می شود و به این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری می کند 

ضد انقعاد:

 چای لاغری خون را رقیق و از لخته شدن خون جلوگیری می کند. با مصرف گوشت و روغن های غیر اشباع گیاهی مثل روغن ذرت و سویا ترکیباتی در بدن ایجاد می شود که منجر به ایجاد پلاک های خونی می شود، در حالی که با مصرف چای لاغری می توان از ایجاد لخته های خونی جلوگیری کرد

 چای لاغری و جوانی:

چای لاغری را می توان به عنوان داروی ضد پیری (Aging – Anti) استفاده کرد. دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان در این چای به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن هستند که باعث به تعویق انداختن شروع روند پیری سلولها هستند

کاهش وزن و چای لاغری :

با نوشیدن چای لاغری به دلیل وجود چای سبز، چای اولونگ و زیره سبز متابولیسم( سوخت وساز) چربیهای بدن تسریع می شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود. پژوهش ها نشان می دهد نوشیدن روزانه 3 فنجان چای لاغری می تواند تا 70 کالری انرژی ناشی از سوخت چربیها ایجاد کند. همچنین چای لاغری قادر است جذب روده ای گلوکز و چربی را کاهش دهد و به این وسیله منجر به کاهش وزن در فرد می شود. چای لاغری مانع از ذخیره گلوکز در سلول های چربی می شود. به این ترتیب می توان از نوشیدن چای لاغری کنترل میزان مصرف کربو هیدرات ها(قندها) و ورزش مداوم به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندامها نام برد. چای لاغری و عصاره موجود در آن باعث افزایش سوخت کالری و چربی های ذخیره شده بدن و در نتیجه باعث کاهش وزن می شود

پوست وچای لاغری:

 آنتی اکسیدان های موجود در چای لاغری سلولهای پوست را در مقابل آسیب ها به ویژه رادیکال های آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست هستند، محافظت می کند. به این ترتیب چای لاغری مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت می شود

چای لاغری و استحکام دندانها و استخوانها:

این نوع چای حاوی ماده ای به نام فلورین(fluorine) نیز هست. فلورین سبب می شود تا ساختار داخلی دندانها محکم شود و از تضعیف مینا و پوسیدگی دندان جلوگیری به عمل آید. درصد بالای فلوراید چای سبز موجود در چای لاغری عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر دندان و استخوان ها است. به این ترتیب، درصد بالای فلوراید در چای سبز می تواند استخوان ها و دندان ها را در مقابل آسیب، به ویژه پوسیدگی و پوکی محافظت کند

آرام بخش و ضد استرس:

 این نوشیدنی گیاهی به دلیل وجود زیره سبز، کاسنی، شیرین بیان و چای سبز نوعی آرام بخش نیز محسوب می شود با نوشیدن این چای سیستم عصبی بدن شما مقاوم تر شده ، آرامش اعصاب و دوری از فشار های عصبی را برای شما به ارمغان می آورد. از آنجایی که بسیاری از بیماری ها ارتباط مستقیم با استرس و سیستم عصبی دارند، نوشیدن این چای را می توان به نوعی داروی تمام عیار بیماری ها نام برد 

عملکرد مغز و چای لاغری:

چای سبز و چای اولونگ موجود در چای فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی این گیاهان باعث کاهش میزان استیل کولین در سلول های مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلول های مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود. از طرفی آنتی اکسیدان های موجود در این چای مانع از تخریب سلول های مغز که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، می شود. به عبارتی، آنتی اکسیدان های چای سبز با به تعویق انداختن قرار گیری سلول های مغز در فاز پیری و فرسودگی، مانع از ابتلا به پارکینسون می شوند 

آسم و چای لاغری:

تئوفیلین موجود در چای سبزبکارگرفته شده در فرمولاسیون چای در حکم داروی گشاد کننده برونش( برونکودیلاتور) است که باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس( بافت های آسیب دیده ) می شود. از این رو نوشیدن این چای برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه ای که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر)، توصیه می شود

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1379518061.jpg

خـريد پستي >> قيمت فقـط : 25.000 تـومان

دیگر فواید:

چای همچنین قادر است کبد را سم زدایی کرده و از تجمع چربی در کبد جلوگیری کند چای نقص وکمبود استروژن را در درون یائسگی جبران کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. در نهایت اینکه چای منجر به ایجاد آرامش روح و روان شما می شود و در نتیجه، مصرف عصرانه آن برای رفع خستگی توصیه می شود

از فواید دیگر چای می توان به این موارد اشاره کرد: بالا بردن قدرت فکری و تمرکز، پیشگیری از امراضی مثل آلزایمر، درمان التهاب و آماس مفاصل، درمان و پیشگیری از بیماری MS(multiple sclerosis) 0 جالب است بدانید کاتچین چای سبزموجود در فرمولاسیون باعث از بین بردن باکتری های مولد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتری ها شده و بدین ترتیب در مسمومیت های غذایی هم به عنوان دارویی مفید استفاده می شود

ویتامین C موجود در چای با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرما خوردگی و آنفلوآنزا در زمستان، اسهال و استفراغ در تابستان و حساسیت های فصل پاییز مقاوم تر می کند

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (12)
Recent Activity:
.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment