هشدارهای مهمی که نباید به سادگی از آن گذشت!
لطفاً توجه کنید و به دیگران هم اطلاع دهید
ندانسته به اعدام محکوم نشوید !
در صورتی که در فرودگاه، خانم یا آقا حتی پیرزن یا پیرمردی آمد و از شما خواهش کرد تا ساک یا کیف او را در بارهای خود قرار دهید، چون او ظرفیت بارش تکمیل شده؛ به هیچ وجه چنین درخواستی را قبول نکنید که ممکن است بطور ناخواسته قاچاقچی مواد مخدر شوید و در فرودگاه مقصد دستگیر شده و حتی به اعدام محکوم شوید!
هم اکنون ایرانیان زیادی در کشورهای عربی، مالزی و اندونزی در صف محکومیت قرار دارند فقط بخاطر اینکه مثلا یک خانم به آنها گفته؛ میشه چمدان من را هم شما ببرید؟! آخه من ظرفیت بارهام تکمیل شده!
و به این سادگی قاچاقچیان، چمدانهای خودشان را با نام دیگران رد و بدل می کنند تا از گزند دستگیر شدن در امان بمانند در حالیکه فرد ساده لوح گول می خورد و قربانی حمل ناخواسته مواد مخدر می شود!
در فرودگاه ها همیشه مراقب این موارد باشید و سریع تحت تاثیر احساسات ایرانی خود قرار نگیرید که برای شما گران تمام شود! چه بهتر که نه گفتن به خواسته های شوم دیگران را از هم اکنون یاد بگیرید!
آنچه در این میان بیشتر جلب توجه میکند این است که قاچاقچیان برای اجرای نقشههای خود حتی حاضرند افراد بیگناهی را قربانی کنند. برخی از آنها با حضور در فرودگاههای مورد نظرشان و شناسایی مسافرانی که قصد عزیمت به کشورهایی نظیر کشورهای حاشیه خلیج فارس یا جنوب شرق آسیا را دارند، با این بهانه که بارشان سنگینتر از حد مجاز است، از طعمهشان که بار کمتری دارد، میخواهند یکی از ساکهای آنها را برایشان به آن سوی گیت حمل کند.
حال آنکه قاچاقچیان از قبل در داخل این ساک که معمولا ساکی کوچک یا حتی کیف لپتاپ است، محموله مواد مخدر را جاسازی کردهاند و اگر در هنگام بازرسی، محموله کشف نشد، پس از گذر از گیت امنیتی ساک را از طعمهشان پس میگیرند و اگر هم محموله کشف شد، آن وقت این مسافر از همه جا بیخبر است که به عنوان قاچاقچی دستگیر خواهد شد.
برخی قاچاقچیان نیز بعد از شناسایی مسافران، با این بهانه که فردی در فرودگاه کشور مقصد منتظر بسته ارسالی آنهاست، از مسافران میخواهند که در ازای دریافت مبلغی نسبت به انتقال بسته آنها اقدام کنند. حال آنکه از قبل در بسته مورد نظر مواد مخدر جاسازی کردهاند و با این شگرد قصد انتقال محموله خود را دارند.
بنابراین به مسافران توصیه میشود به هیچ عنوان بار و محموله اضافی از افراد ناشناس دریافت نکنند، چرا که در صورت دستگیر شدن در کشورهای مقصد، مجازات سختی (حتی اعدام) در انتظار آنها خواهد بود و این در حالی است که برای اینگونه افراد، از دست پلیس، وزارت امورخارجه و دولت ایران هم هیچ کاری ساخته نیست؛ چرا که از آنها مواد مخدر کشف شده و باید طبق مقررات کشور مورد نظر با این افراد برخورد شود.
اخطار! از تلفنبانکها استفاده نکنید
بانک ها طی سال های اخیر با تبلیغات گسترده از راه اندازی و گسترش خدمات تلفنبانک شان خبر می دهند و اعلام می کنند جهت ارائه خدمات بانکی اعم از اطلاع از مانده حساب، گردش حساب و پرداخت قبوض خدماتی و کاهش مدت انتظار در شعب بانک و سفرهای درون شهری اقدام به راه اندازی سیستم تلفنبانک نموداند اما هیچ اشاره ای به خطرات استفاده از این سیستم نمی کنند. توجیه بانک ها هم این است که از آنجایی که همه بانک ها این سیستم را راه اندازی کرده اند و برخی سازمان های دولتی هم ساختاری شبیه به آن را راه اندازی کرده اند حتما امن است!
اخطار!
در طی کلیه مراحل استفاده شما از تلفنبانک و اعلام کدهای امنیتی به مخابرات و پس از آن به بانک امکان نصب دستگاه شنود وجود دارد. به این ترتیب سارقان و هکرها با کمک دستگاه های بسیار ساده و بعضا ارزان قیمت می توانند اطلاعات و رموز شما را سرقت کنند و بعد از آن هم حسابتان را خالی کنند یا حداقل همیشه از موجودی شما آگاه باشند.
اما این فرایند چطور امکان پذیر است؟
- فرضیه اول
سیستم بیش از 90 درصد تلفن های موجود در کشور اعم از خانگی و تجاری آنالوگ می باشد به این معنی که از طریق دو سیم مسی از محل اشتراک، مشترک به مخابرات متصل می شود. اگر هر مکانی در این مسیر یک دستگاه شنود ساده (caller ID) که در اغلب فروشگاه های لوازم الکتریکی موجود است نصب شود به راحتی میتوان رمزها را دزدید.
به فرض اینکه شما یک فرد شناخته شده بازاری باشید و هر روز پیش از ظهر اطلاعات حسابتان را چک کنید هر کس از این موضوع مطلع باشد از همسایه ها گرفته تا ماموران مخابرات می توانند اطلاعات شما را سرقت کنند!
اگر هنگام وارد کردن رمز خود در سیستم تلفنبانک دقت کرده باشید با فشردن هر کلید صدای خاصی به گوش می رسد که این به معنی آن است که عددها به این ترتیب رمز گذاری شده و به سیستم بانک ارسال می شود. به این ترتیب حتی لازم نیست فرد سارق تماس های شما را شنود کند اگر به هر طریقی بتواند آنها را ضبط کند از طریق یک سیستم رایانه ای می تواند به رمزها دست پیدا کند. گذشته از این اگر جزو اندک کاربران تلفن های دیجیتال هم هستید چندان خیالتان راحت نباشد چرا که هر فردی با کوچکترین اطلاعات فنی قادر است با حضور در مسیر انتقال، اطلاعات شما را هک کند.
- فرضیه دوم
فرض دیگری هم وجود دارد. البته اغلب بانک ها برای پیشگیری از چنین سرقت هایی تمهیداتی اندیشیده اند اما این به معنای غیرممکن بودن این فرضیه نیست. به این ترتیب که اگر فردی به هر طریقی به خطوط بانک ها دسترسی پیدا کند قادر خواهد بود ظرف مدت بسیار کوتاهی کلیه اطلاعات مشتریان آن بانک را سرقت کند.
- فرضیه سوم
سیستم مخابرات برای نگهداری چنین اطلاعات حساسی طراحی نشده به این ترتیب مخابرات و سالن های دستگاه به شدت آسیب پذیر بوده و امکان سرقت اطلاعات از آنها بسیار بالاست. شرکت مخابرات هم به هیچ کس چه به مشترکانش و چه به بانک ها تضمین نداده که محافظ اطلاعاتشان باشد و هیچ گونه سرقتی از این طریق صورت نخواهد گرفت.
به نقل از سایت بانکی، بنابراین توصیه اکید کارشناسان بانکی این است که تا حد امکان از تلفنبانک ها کمتر استفاده کنید، یا اصلا استفاده نکنید. با ارسال این مطلب به دوستانتان آنها را از خطراتی که در کمین آنهاست آگاه کنید.
سخنان یک بازرگان چینی درباره ایرانیان
وقتی یک بازاریاب چینی ایرانیان را گرد مغز! می خواند ...
مطلب زیر ترجمه ی متنی است که تجربیات تجارت یك بازرگان چینی از طریق سایت www.alibaba.com (سایت تجاری چین) را بیان می کند که در وبلاگش تحت عنوان "مبحث بازاریابی موفق چینی و آموزش تجارت بازاریابان تازه کار چین" نوشته است که خواندنی و جالب است :
من تاجری بودم كه نماد شانس چین گره گشای زندگیم شد. هنگامی که نماد شانس چین را خریداری کردم (پاراوان تزئینی با طرح پاندا و بامبو)، بزرگترین پورسانت فروش سال 2010 خود را كسب كردم. آن هم در زمان افت شدید فروش در بازار و در زمانی كه قبل از آن برای پرداخت هزینه های تحصیل پسر بزرگم دچار سختی و مشکلات بسیار شده بودم.
در آن زمان فردی ایرانی تبار که خود را علیرضا معرفی می کرد برایم آدرس یک سایت ایرانی را ارسال نمود. این سایت اقدام به فروش دستگاه "ایربراش air brush" آرایشی تولید کشور امریکا را نموده بود. آدرس سایت را در اینترنت سرچ کردم. یک سایت فارسی زبان بدسلیقه بود، سایت را با ترجمه افتضاح گوگل ترجمه کردم. محصولات ایربراش سطح بالا با مارك تجاری آمریكائی "DIN AIR" امریکا را عرضه کرده بود.
مشتری ایرانی از من خواست تا محصولات این سایت را به صورت انبوه برایش کپی كنم و البته قبل از آن برایش برآورد هزینه کنم تا بتواند با آن رقابت کند. به او فهماندم که کپی برداری از این محصولات کار آسان و ارزانی نیست! و گفتم که شرکت ما تولید کننده پمپ های باد مینیاتوری است. وی اعلام کرد که مردم ایران محصولات مینیاتوری را ترجیح می دهند. به او گفتم: منظورم از پمپ باد مینیاتوری پمپی است كه برای محصولات آکواریوم و اکسیژن محلول در آب استفاده می شود و برای آبزیان آکواریوم آب شیرین و آب شور كاربرد دارد نه برای ایربراش آرایشی.
تاجر ایرانی پرسید: آیا پمپ باد شما باد تولید می کند؟ به او گفتم البته باد کم تولید می کند و حتی برای او با اکسپرس پست یک دستگاه نمونه ارسال کردم و او پس از دریافت از من خواست برای او 1000 عدد از آن دستگاه را به عنوان دستگاه برنزه بدن تغییر نام و ثبت سفارش دهم.
وقتی به او گفتم طبق قراردادهای تجاری باید روی دستگاه کلمه ماهی ثبت گردد، وی از من درخواست ثبت نام ترکیبی بدن ماهی را نمود. به او گفتم مردم کشورت معنی کلمه ماهی را نمی دانند؟ او پاسخ داد مردم ایران مغزشان گرد است و اسیر تبلیغات خوب هستند. اینگونه بود که اولین سری دستگاه باد آکواریوم با نام بدن ماهی! BODYFISH با درج كلمه ساخت بریتانیا (مثلا این دستگاه را بریتانیا ساخته بود) را به کشور دبی و از آنجا به ایران انتقال دادیم. درحالی که تقریبا مطمئن بودم این تجارت برای علیرضا ناکام خواهد بود و حتی قالب های شابلون را در انبار راکد بایگانی نمودیم.
در کمال ناباوری پس از گذشته 2 ماه علیرضا با کمپانی تماس و درخواست تولید مجدد 100.000 نسخه جدید داد! علیرضا یك سایت هم راه انداخت و تبلیغات در ماهواره را شروع كرد. تلویزیون و تبلیغات كارش را خوب انجام داد و مردم فارسی زبان را اسیر خرید پمپ بادهای 25 دلاری در قبال دستگاه برنزه کننده ایربراش کرد. علیرضا درآمد بسیاری برای خود و شرکت من كسب نمود. آن روز بود که نادانی ایرانی های فارسی زبان را با خانواده ام جشن گرفتیم و من هم به شما پیشنهاد می کنم در خصوص آغاز روابط تجاری بلند مدت و مذاکره ای مستقیم با آن کشور اقدام نمایید. از این رو که تجارت با مردمی که مغز گرد دارا هستند بسیار مفید است و امکان رشد مالی برای بازاریاب های فروش همه محصولات فعال می باشد.
با ارسال این متن برای هموطنان عزیزمان بفهمانیم، هر آنچه در ماهواره پخش می شود و یا در اینترنت تبلیغ آن می شود و یا حتی در کتاب ها و مجلات چاپ می شود الزاما درست نیست! و هیچ ارزانی بی دلیل نیست! به راستی چرا باید یك نفر بتواند پمپ باد آکواریوم را به جای دستگاه ایربراش به مردم کشورمان قالب کنه! واقعا چرا؟!
چرا هنوز دمپائی و كفش برای بلند كردن قد را تبلیغ میكنند و فروش سرسام آوری هم دارد؟؟!! چرا هنوز كمربند لاغری را تبلیغ میكنند و برای خریدنش هجوم می آورند؟ چنانچه یكی از شركتها روزانه نزدیك به 1800 كمربند لاغری میفروشد و آمار فروش كلی آن در دو ماه اول عرضه كالا نزدیك به 300000 عدد بوده است! و چرا نباید مردم ایران حداقل به مفهوم و علت نام گذاری BODYFISH توجه کنند؟!
با اطلاع رسانی به سایر هموطنان از سوء استفاده و کلاهبرداری بیشتر اون نامردی که مردم کشورمان را نزد یك چینی خوار و كوچك کرده، جلوگیری کنیم.
مضر بودن یکی از محصولات داروئی که در ماهواره تبلیغ میشود
حتما شما هم دیدید یا شنیدید که از طریق برخی شبکه های ماهواره ای برای قرص Move Free Advance تبلیغات گسترده ای میشه و در داروخانه ها با قیمت خیلی بالا به فروش میرسه و جالب اینکه اخیرا از طرف وزارت بهداشت به دلیل مواد اولیه مصرفی این فراورده که از مواد غیر مجاز بوده، داره از داروخانه های سراسر کشور جمع آوری میشه. (لینک خبر از سایت داروساز)
متاسفانه اینطور باب شده که هر محصولی که در شبکه های ماهواره ای تبلیغ میشوند دارای کیفیت بالائی هستند و مردم هم از این محصولات استقبال زیادی میکنند و در خیلی موارد پول زیادی هم برای یک محصول بی کیفیت پرداخت میکنند. انگار ما فراموش کردیم که یک دارو یا مکمل رو باید پزشک یا داروساز تجویز و تأیید کنه، تا دیگه نیازی نداشته باشه در یک شبکه ماهواره ای که هیچ ارتباطی هم با مباحث علمی یا پزشکی نداره تبلیغ بشه.
من کسی هستم که پول زیادی برای خرید این محصول پرداخت کردم و منتظر بودم تا تسکینی برای دردهای مفصلی مادرم باشه و به امید اثربخشی این محصول بودم، همونطور که در تبلیغش می گفت که میتونه در 7 روز بهبودی در مفاصل ایجاد کنه ولی بعد از چند دوره مصرف این داروی به اصطلاح معجزه گر، به توصیه یکی از پزشکان، مادرم مصرفش رو قطع کرد و حالا شنیدم که وزارت بهداشت به دلیل مواد اولیه غیر مجاز موجود در این فراورده، داره Move Free Advance رو از داروخانه های سراسر کشور جمع آوری میکنه.
کاش شرکت وارد کننده این محصول (افق دارو پارس) پاسخگو باشه و حتی سایر محصولاتی که از طریق این شرکت وارد میشه مورد بررسی کارشناسانه و دقیق تری قرار بگیره تا اینجوری نشه که من مصرف کننده یا خیلی از اونایی که میخوان دردشونو تسکین بدند و دنبال یک داروی جدید میگردن، بعد از مدتها تازه بفهمیم پولمونو دور ریختیم.
لطفا این مطلب را برای کسانی که واقعا از دردهای مختلف رنج میبرند و نیاز مبرم به این دست محصولات دارند و مهمتر اینکه با توان مالی کم مبالغ کلانی رو صرف خرید این اقلام میکنند ارسال کنید تا با بررسی بیشتر اقدام به مصرف محصولات دارویی کنند.
استفاده از وایتکس برای ماندگاری شیرهای پاستوریزه !
سلامت نیوز: سئوال اینجاست که چرا بعضی از شیرهای پاستوریزه که بیشتر از 5 روز ماندگاری ندارند با وجود گذشت دو هفته همچنان سالم مانده و فاسد نمی شوند؟ آیا از بار میکروبی شیرهای ایرانی کاسته شده است و یا کارخانه های تولید کننده این شیرها چنان پیشرفت کرده اند که چنین شیرهایی را تولید می کنند شاید هم یخچال مصرف کنندگان ماندگاری این شیرها را بالا می برد!
یک منبع آگاه در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت: "سال گذشته اداره استاندارد و تحقیقات شهر اصفهان با مسئله عجیبی در خصوص شیرهای پاستوریزه روبرو شد." جریان از این قرار بود که شیرهای پاستوریزه بعد از حتی باز کردن درب آنها تا حدود 3 هفته ماندگاری داشتند و فاسد نمی شدند!
با بررسی هایی که اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان به عمل آورد متوجه شدند که برخی از گاوداری ها از وایتکس برای ماندگاری بیشتر شیرهایشان استفاده می کنند و به دلیل اینکه وایتکس یک ضدعفونی کننده بسیار قوی است مانع فاسد شدن شیرهای پاستوریزه شده است و همانطور که می دانید این ماده ضدعفونی کننده به شدت سرطان زا بوده و مصرف کنندگان این شیرها به عوارض آن دچار می شوند." حال این سوال پیش می آید که آیا نظارت کامل بر گاوداری ها و کارخانجات تولید کننده شیر پاستوریزه وجود دارد؟ آیا بعضی از شیرهای پاستوریزه ای که به مدت طولانی تر از 5 روز ماندگاری دارند از وایتکس در نگهداری آن ها استفاده می شود؟
در پی انتشار این خبر٬ روابط عمومی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان اعلام كرد: "سال گذشته در یک مقطع خاص بیش از 200 مورد نمونه شیر خام اخذ شده از دامداریها و گاوداریهای سطح استان، فقط یک مورد آلودگی آنهم در مراحل اولیه یعنی پیش از انجام پاستوریزاسیون و سایر اعمال و نظارتهای بهداشتی، مشاهده شد."
این اداره همچنین اعلام كرد در پی نظارتهای مستمر بازرسان اداره کل استاندارد بر تمامی کالاها و خدمات مشمول نظارت اجباری در استان، یک مورد آلودگی مشاهده شده در سال گذشته، در اثر سهل انگاری متصدی شیردوشی گاوداری مربوطه، در مرحله شست و شوی پس از ضد عفونی ظروف شیر دوشی بهوجود آمده بود که با پیگیری و تذکر جدی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان این مشکل رفع شد و پس از آن نیز هیچگونه آلودگی و مشکل در شیر و سایر فرآوردههای لبنی تولید شده در استان به صورت جدی مشاهده نشد. "ضد عفونیكردن دستگاهها و ظروف شیر دوشی در گاوداریها بوسیله مواد ضد عفونی کننده، امری متداول و مرسوم است لیکن پس از این مرحله میبایست وسایل ضدعفونی شده را با آب سرد به خوبی و با دقت شستوشو داده تا برای شیر دوشی مجدد، هیچ اثری از مواد ضدعفونی کننده در آنها باقی نماند."
در پایان متن روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان آمده است كه بهطور کلی وجود هرگونه ماده خطرناک و سمی را در شیر پاستوریزه محصول اصفهان تکذیب كرده و با توجه به اینکه یکی از وظایف اصلی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان نظارت بر محصولات تولیدی است به مصرفکنندگان و همشهریان گرامی اطمینان میدهد که کارشناسان این اداره کل به طور مستمر بر روند تولید تمامی کالاهای مشمول استاندارد، بهویژه محصولات لبنی نظارت داشته و تمامی کالاها را بر اساس استاندارد های ملی مربوطه کنترل و آزمون میكند و بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه مغایرت با استاندارد، طبق مقررات اقدامات قانونی لازم صورت خواهد گرفت. که البته متن این گزارش در ایلنا (لینک) هم آمده بود.
پی نوشت: گزارش سلامت نیوز كاملا دقیق است هرچند آزمایشات معمول كارخانجات پاستوریزه هم توانایی ردیابی ضدعفونی كننده های كلره (مانند وایتكس) را ندارند اما وقتی بیش از 5 سال است لیستین خوراكی وارد ایران نشده و فقط لیستین صنعتی كه سرطانزا و مخصوص صنعت می باشد وارد و مصرف می شود و تمام شكلات ها و شیرینی های ما حاوی لیستین است می خواهید دامدار ما از چه كسی اخلاق كاری بیاموزد ؟!
هشدار به مشترکان تلفن همراه در ایران
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص تماس افراد ناشناس با مشترکان تلفن همراه به عنوان مهندسان مخابرات هشدار داد. به گزارش خبرنگار مهر، چندی است که برخی افراد ناشناس با معرفی خود به عنوان مهندسان مخابرات برای بررسی خطوط مشترکان موبایل با آنها ارتباط برقرار می کنند که ممکن است قصد هک کردن موبایل گوشی موبایل افراد را داشته باشند.
در این راستا حسن رضوانی معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام هشدار در رابطه با این تماس های مشکوک با مشترکان موبایل اظهار داشت: در صورتی که افراد ناشناس با معرفی خود به عنوان مهندس یکی از اپراتورهای ارائهدهنده خدمات تلفن همراه و برای بررسی خط مشترک با افراد ارتباط برقرار می کنند مشترکان باید توجه داشته باشند که مطلقاً از دریافت رمز از تماس گیرنده و شماره گیری با تلفن و یا واردکردن کد خودداری کنند چرا که امکان انتقال هزینه ارتباط، هک کردن گوشی تلفن و یا خطر دسترسی به اطلاعات سیمکارت آن مشترک وجود دارد.
وی افزود: مشترکان در صورت مواجهه با چنین تماس هایی باید شماره تماس گیرنده را ثبت و به بخش شکایات سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی "دفتر بازرسی، نظارت مدیریتی و پاسخگوئی" ارسال کنند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری درباره خطرات وارد کردن کد اعلام شده از سوی تماس گیرنده نیز گفت: مطابق بررسی های بعمل آمده با وارد کردن کدی که به مشترک اعلام می شود، تماس مجددی با وی برقرار شده و در نمایشگر گوشی واژه xalan نمایش داده می شود که در صورت وصل تماس، ویروسی به گوشی وارد می شود و باعث حذف اطلاعات گوشی و سیمکارت - IMSI وIMEI - شده و موجب قطع ارتباط با شبکه میشود و مشترک برای تماس مجبور خواهد بود گوشی دیگری خریداری کند.
جلوگیری از ابتلا به سرطان تیرویید در زنان
قابل توجه خانم های محترم
بر اساس یک پژوهش جدید؛ تماس مکرر با اشعه ایکس در رادیولوژی دندانپزشکی میتواند خطر ابتلا به سرطان تیروئید را افزایش دهد. در پژوهشی که با حضور ۳۱۳ بیمار مبتلا به سرطان انجام گرفت، دانشمندان دریافتند که احتمال ابتلا به این سرطان با افزایش تماس با تشعشعات رادیولوژی در دندانپزشکی تشدید میشود. به گفته محققان؛ غده تیروئید که در گردن قرار دارد به تشعشعات یونی بویژه در کودکان حساس است اما خطرات احتمالی این پرتوها که در دندانپزشکی وجود دارد، اغلب نادیده گرفته میشود.
حتی در خبرها آمده که در یک برنامه تلویزیونی درباره گسترش سریع سرطان تیرویید در زنان خاطرنشان شده که این افزایش میتواند احتمالا بعلت استفاده از عکسبرداری "ایکس ری" از دندان و ماموگرام باشد. متخصص مربوطه اشاره کرده که دندانپزشکان می توانند هنگام عکسبرداری پیش بند محافظ را بالا آورده بطوریکه گردن بیمار را کاملا بپوشاند.
(بسیاری از دندانپزشکان این زحمت را به خود نمی دهند. در حالیکه وسیله ای بنام "محافظ تیرویید" وجود دارد و به احتمال زیاد اکثر دندانپزشکان این وسیله را دارند.)
تصادفاَ من دیروز برای ماموگرام سالانه رفته بودم. با اینکه احساس میکردم سوال احمقانه ای خواهد بود اما در مورد "محافظ تیرویید" سوال کردم. تکنیسین یکی از آنها را از کشویی بیرون آورد. پرسیدم چرا همیشه از آن استفاده نمی شود؟ وی جواب داد : "نمیدانم. باید بخواهید." خوب اگر من این برنامه را ندیده بودم چطور می توانستم درخواست استفاده از آن را بکنم؟!
نحوه تشخیص امکان دیده شدن در اتاق های پرو
این روزها مساله امنیت و پخش عکس و فیلم های خصوصی داغ است و جدای اینکه با پیشرفت های خوبی که در زمینه ساخت دوربین های مخفی که تشخیص آنها هم چندان آسان نیست میسر شده، زمان خوبی هست که این مطلب را نیز بخوانید:
بحث آینه های دو طرفه، بله افرادی به این روش از شما در حالیکه در هتل یا اتاق پرو یا در حمام یا دستشویی هستید فیلم یا عکس تهیه کرده و به معرض دید عموم می گذارند. پس حتما قبل از اینکه از محل های دارای آینه استفاده کنید از یکطرفه بودن آن مطمئن شوید!
اما چطور؟
قبل از هرکاری از تست انگشت استفاده کنید :
انگشت خود را روی آینه قرار داده. اگر بین انگشت شما و تصویر آن یک فاصله ای باشد، این آینه واقعی است. اگر انگشت شما به تصویرش چسبیده باشد، این آینه دو طرفه است و فردی دارد شما را مشاهده می کند.
دلیل : چون در آینه واقعی لایه جیوه در پشت شیشه است ولی در آینه های دو طرفه لایه جیوه در روی سطح شیشه است. از همه شما دوستان خوبم انتظار دارم این موضوع را برای آشنایان خود مطرح کنید و نگذارید عده ای سودجو و فرصت طلب، آبروی فرد یا خانواده ای را مورد سوء استفاده قرار دهند.
شارژ سرطان پوست از طریق کارت !
استفاده از کارت های رمز دار مثل کارت شارژ تلفن همراه، کارت شارژ اینترنت، کارت های قرعه کشی و سایر کارت های از این دست، یکی از الزامات زندگی در عصر ارتباطات است. معمولا در اینگونه کارت ها شماره رمز، برای امنیت بیشتر، زیر یک لایه نازک نقره ای رنگ مخفی می شود. اگر مشتری اینگونه کارت ها بوده اید، حتما لذت خراشیدن این ورقه نازک نقره ای رنگ را تجربه کرده اید، اما...
آیا تابه حال فکر کرده اید که این ورقه نازک که حاوی ماده شیمیایی به نام سیلور نیترو اکسید (Silver Nitro Oxide) است و به آسانی با ناخن خراشیده می شود، می تواند یک تهدید جدی برای سلامت شما باشد؟!
به نقل از پزشکی. نت: بر اساس آخرین پژوهش های موسسه تحقیقات سرطان در آمریکا، این ماده شیمیایی یک ترکیب شدیدا سرطان زا بوده و تماس با آن موجب بروز سرطان پوست می گردد. توصیه پژوهشگران این است که حتی الامکان از خراشیدن این ورقه با ناخن خودداری کرده و برای آشکار شدن رمز روی کارت از وسیله دیگری استفاده کنید. ضمن اینکه پرهیز از تماس با تراشه های نقره ای رنگ سیلور نیترو اکسید نیز توصیه ای است که باید جدی گرفته شود.
No comments:
Post a Comment