Sunday 25 May 2014

[-- Fun-DL --] Kar Ba Behtarin Kelid Haye Mianbare Keybord

 

 


بهترین کلیدهای میانبر کیبورد که معمولا از آنها استفاده نمی‌کنیم!


 

هربار که دستانتان را از روی کیبورد و برای گرفتن موس بلند می‌کنید ثانیه‌های ارزشمندی را از دست می‌دهید. برای همین هم هست که خیلی از افراد حرفه‌ای دائما در حال استفاده از میانبرها هستند. میانبرها خیلی اوقات دقیق‌تر از حتی بهترین موسهای دنیا کار می‌کنند و با سریعترین حالت ممکن ما را به مقصدمان می‌رسانند.

بیشتر ما از میانبرها استفاده می‌کنیم، اما تمام آنها و حتی بهترین‌هایشان را نمی‌شناسیم. در این مطلب قرار است با میانبرهای مفید و کاربردی ویندوز آشنا شویم تا کارمان را سرعت ببخشیم و مثل یک حرفه‌ای رفتار کنیم.

 

Windows Key+Arrow: حرک دادن صفحه به طرفین

یکی از بهترین ویژگی‌های ویندوز 7 که در ویندوز 8 هم تکرار شده است، قابلیت روانه کردن صفحه‌ها به کناره‌هاست که با اینکار می‌توان بدون دردسر صفحه نمایش را دقیقا از نیم بین دو برنامه تقسیم کرد. برای انجام اینکار با موس زحمت زیادی باید بکشید، اما بهتر است تنها با فشردن کلیدهای ترکیبی Windows + Left Arrow و  Windows + Right Arrow اینکار را براحتی انجام دهید. در ضمن با ترکیب دو کلید Window + Down Arrow می‌توانید صفحه را کوچک و با ترکیب Windows + Up  Arrow صفحه را بزرگ کنید.

 

Shift+Arrow: هایلایت کردن متن

با وجود تاچ پدهای غیر دقیق امروزی و پرشهایی که هنگام استفاده از آنها رخ می‌دهد، معمولا انتخاب متن مورد نظر کمی با دشواری روبروست، اما برای انجام اینکار راه ساده‌تری هم وجود دارد، تنها کافیست هنگامی که کلید شیفت را پایین نگه داشته‌اید با کلیدهای جهتی به هر قسمتی که می‌خواهید حرکت کنید و متن مورد نظرتان را انتخاب کنید. بعلاوه با دکمه‌های CTRL + B و CTRL + I هم می‌توانید به ترتیب متن انتخاب شده را Bold  یا Italic کنید.

 

Alt+F4: بستن پنجره

چه نیازی است که به بالاترین قسمت هر پنجره برویم و برای بستنش روی ضربدر کلیک کنیم؟ تنها کافیست با ترکیب این دو دکمه با هم پنجره‌های باز را ببندیم، به یاد داشته باشید که  CTRL + W هم تمام اپلیکیشنهای باز را می‌بندد.

 

CTRL+SHIFT+T: بازگرداندن تب بسته شده مرورگر

خیلی وقتها شده که در یک مرورگر تب‌های زیادی را باز کرده‌ایم و از آنهمه شلوغی کلافه شده و شروع به بستن این تب‌ها می‌کنیم، اما ناگهان متوجه می‌شویم که تب مهمی را بسته‌ایم. در این مواقع می‌توانید با فشردنCTRL + SHIFT + T در هر یک از مرورگرهای مشهور چون کروم، فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر آخرین تب بسته شده را بازگردانید.

 

Windows Key+L: قفل کردن کامپیوترتان

این کلیدهای میانبر برای زمانهایی مناسب است که در محیطی از کامپیوتر خود استفاده می‌کنید که نمی‌خواهید کس دیگری از آن استفاده کند، پس هنگام ترک سیستم خود تنها با فشردن کلید  Windows Key + L می‌توانید سیستم را به حالت قفل ببرید.

 

Windows Key+M: کوچک کردن تمام پنجره‌ها

 فرقی نمی‌کند که چند تا درایو دارید و چقدر فضای خالی برایتان مانده است، تقریبا همه ما از تنبلی یا هر دلیل دیگری کلی فایل روی دسکتاپ خود ذخیره داریم که وقتی تعداد زیادی پنجره باز باشد دسترسی به آنها دشوار خواهد بود، پس تنها با فشردن Windows Key+M می‌توانید تمام پنجره‌های باز را به یکباره کوچک کنید.

 

Shift+Space: انتخاب ردیف در اکسل

وقتی که در حال ویرایش یک صفحه گسترده مثل اکسل یا Google Docs هستید، هایلایت کردن سلولها با موس زمان بر و اعصاب خورد کن است، پس بهتر است به جای آن کلیدهای ترکیبی Shift + Space را برای انتخاب یک ردیف کامل بفشارید. برای انتخاب ردیفهای بالایی و پایینی هم می‌توانید از CTRL + Shift + Up یا  CTRL + Shift +Down استفاده کنید. برای خارج کردن ردیف از حالت انتخاب نیز می‌توانید از CTRL + Del استفاده کنید.

 

Alt+Left Arrow: برگشتن به صفحه قبل در مرورگر

قطعا همه ما از دکمه بک و فوروارد روی مرورگر خود بیشترین استفاده(البته برای ما کاربران ایرانی رفرش بیشتر استفاده می‌شود) را داریم. خیلی راحت با وجود دکمه‌های ترکیبی ALT + Left Arrow برای بازگشت و ALT + Right Arrow برای فوروارد می‌توانیم این عملیات را سریعتر انجام دهیم.

 

CTRL+D: بوک مارک کردن یک صفحه

بوک مارک کردن به کار خیلی‌ها می‌آید و می‌توانید با فشردن این دو کلید به صورت همزمان در مرورگرهای کروم، فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر ، صفحه مورد نظر خود را به علاقه‌مندی‌های خود بی‌افزایید.

 

CTRL+Shift+B/O: نشان دادن منوی بوک مارکها

پس از بوک مارک کردن سایت مورد نظرتان، پیدا کردن آن در بین آنهمه صفحه دشوار است. پس با فشردن کلیدهای CTRL + Shift + O می‌توانید تنها در کروم، صفحه کاملی از منوی بوک مارکها داشه باشید، اما با فشردن CTRL + Shift + B می‌توانید در سه مرورگر کروم، فایرفاکس و IE نوار بوک مارکها را ببینید.

 

F2: تغییر نام فایلها

دلایل زیادی برای تغییر نام یک فایل وجود دارد. دلیلش هر چی که باشد، می‌توانید با انتخاب آن فایل و فشردن دکمه F2 نام آنرا تغییر دهید.

برای تغییر نام چند فایل هم تمام آنها را انتخاب کرده و F2 را می‌فشارید، سپس نام جدید را وارد کرده و اینتر می‌زنید. به این ترتیب نام تمام فایلهای انتخابی، یکسان شده و با شماره‌ای در پرانتز ترتیب می‌شود.





حشره كش برقی RIDDEX

برای همیشه از شر موش، سوسك، پشه، مورچه و عنكبوت در منزل خود راحت شوید

بوی بد و غیر قابل تحمل اسپری ها را فراموش كنید ...

فقط كافی اونو به پریز برق بزنید ...


RIDDEX وسیله ای جدید برای شما كه میتوانید آنرا به پریز برق بزنید تا با ارسال پالس های دیجیتالی در سیم های شبكه برق داخل دیوارها موش، سوسك، پشه، مورچه و عنكبوت را برای همیشه از خونه خود فراری بدید ... عملكرد این دستگاه فوق العاده ساده است.
 


با استفاده از این دستگاه دیگر هیچ احتیاجی به صرف هزینه های اضافی برای خرید سموم و حشره كشهای خطرناك و مضر شیمیایی را نخواهید داشت، سموم و حشره كشهای شیمیایی علاوه بر هزینه بر بودن، برای سلامتی افراد بخصوص كودكان و سالمندان نیز مضر بوده و تاثیر آنها عموما موقتی است و پس از گذشت مدتی با از بین رفتن اثر سموم، متاسفانه مجددا شاهد ورود حشرات و جوندگان مزاحم خواهید بود.

مزایای دستگاه دورکننده الکترومغناطیس :
- تاثیر صد در صد بر روی انواع موش و سوسک و حشرات موزی
- هر دستگاه مساحتی در حدود 180 متر مربع را در هر طبقه از منزل پوشش می دهد.
- در زمان کوتاهی نزدیک به دو هفته پس از نصب دستگاه تاثیر دائمی آن قابل مشاهده است.
- کاملا ایمن و بی خطر (بدون خطر مسمومیت ناشی از استفاده از سموم و حشره کشهای شیمیایی)
- استفاده آسان ، فقط کافیست دو شاخه دستگاه را به پریز برق وصل نمائید.
- صرفه جویی در هزینه ها ( نیاز به خرید تله، سوسک کش و سموم شیمیایی نمی باشد)
- ایجاد حصار نامرئی در برابر ورود سوسک، عنکبوت، مورچه و موش از طریق ایجاد میدان الکترومغناطیسی درون سیم کشی برق داخلی.
- بی خطر برای حیوانات خانگی بجز همستر و موش



قیمت در شبکه ماهواره : 49.000 تومان

 40% تخفیف فستیوال بهاره 

قیمت خرید اینترنتی : تنها 29000 تومان!

برای خرید اینجا کلیک کنید

__._,_.___

Posted by: Saeed <persgroupbx@gmail.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)

.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment