بیمیلی میانسالی با کدام جوشانده درمان میشود؟
یكی از داروهای گیاهی كمنظیر كه در شیوههای درمانی طب مكمل و سنتی چین و هند برای درمان و پیشگیری از بیمیلی جنسی و سردمزاجی در زوجهای میانسال مورد استفاده دارد گیاه ویتاگنوس یا همان پنجانگشت است كه مصرف عصاره و قطره آن تاثیر زیادی در بهبود بیمیلی و سردمزاجی در مردان و زنان دارد. این دارو كه امروزه به صورت قطره، عصاره و قرص گیاهی تهیه میشود علاوه بر درمان سردمزاجی به درمان و رفع اختلالات قاعدگی، اختلالات یائسگی و درمان برخی از كیستهای رحم و تخمدان كمك میكند. برخی از درمانگران طب سنتی هند بر این باورند كه این گیاه با تنظیم هورمونهای زنانه میتواند به رفع آكنه و جوش صورت كمك كند. بسیاری از مردم در سراسرجهان با دسترسی به گیاهان دارویی و تهیه گیاه پنجانگشت جوشانده و دمنوشی تهیه كرده و از آن میل میكنند. اگر شما هم قصد دارید از این گیاه دارویی برای پیشگیری و درمان این اختلال جنسی بهره ببرید با متخصص طب سنتی مشورت كنید.
ناتوانی و سستی چگونه از شما دور میشود؟
در متون مختلف طب سنتی بارها به این موضوع اشاره شده است كه پرداختن به فعالیتهای سنگین مانند روابط زناشویی زوجها باید دستكم 2 تا 3 ساعت بعد از میل كردن غذا انجام شود. در شرایطی كه زوج بعد از وعده غذایی و صرف غذا فعالیت زناشویی داشته باشد و معدهاش پر باشد در این شرایط خونرسانی به اعضای بدن روی اندامهای گوارشی متمركز میشود تا عمل هضم و جذب و سوخت و ساز مواد غذایی در دستگاه گوارش به بهترین شكل ممكن انجام شود. بنابراین اگر در این شرایط كه معدهشان پر است اقدام به فعالیت زناشویی كنند در این شرایط احتمال ابتلای آنها به بیماریهایی مانند سوءهاضمه زیاد است. حتی ممكن است این گروه به دلیل رعایت نكردن همین تدابیر اختلالهایی مانند دردپشت، درد سیاتیك و گرفتگیهای عضلانی، عود كردن واریس و دردهای ناشی از آن را تجربه كنند.
با شکم گرسنه سراغ این فعالیت نروید
یكی دیگر از توصیههای درمانگران طب سنتی و شیوههای طبیعی درمان پرهیز از انجام فعالیتهای زناشویی در زمانی است كه زوج احساس گرسنگی دارند و نباید برای فعالیت زناشویی اقدام كنند. این یكی از وضعیتهایی است كه به زوجها توصیه شده تا از انجام این فرایند پرهیز كنند. درمانگران طب سنتی بر این باورند كه عدم رعایت این نكته میتواند آسیبهای جدی را به بدن مرد و زن وارد كند كه مهمترین آنها كاهش قوت و توان بدنی است كه به مرور میتواند خود منجر به كاهش توان بدن و ضعف عمومی بدن و تحلیل اعضا شود. علاوه بر این عوارض رنگ پریدگی، ریزش مو، ابتلا به بیماریها و اختلالهای دهان و دندان مانند تحلیل لثه میشود.
تسكین درد با رابطه زناشویی؟
در بسیاری از منابع و متون طب سنتی به ویژه در كتابهای بوعلیسینا به این نكته اشاره شده كه روابط زناشویی سالم و مناسب میان زوجها تاثیرات مثبتی بر روند زندگی آنها و همینطور سلامت و تندرستی آنها دارد. بوعلی سینا در یكی از كتابهایش اشاره كرده در حالی كه زن و شوهرها رابطه زناشویی مناسب و منظمی داشته باشند میتوانند به پاكسازی بدن از مواد موذی و زائد كمك كرده و به این ترتیب به افزایش نشاط و شادابی خود كمك كنند. حکیم جرجانی نیز در یكی از فصل های كتابش اشاره كرده كه تناسب و توازن در روابط زناشویی زوجین میتواند به بهبود بیماریهای كلیوی، تسكین برخی سردردها و سرگیجهها كمك كند.
افراط برای كدام گروه خطرناكتر است؟
همانطور كه اشاره شد افراط در فعالیتهای زناشویی میتواند عوارض روحی و جسمانی را برای مردان و زنان به همراه داشته باشد اما گروهی از مردم هستند كه افراط در این فعالیت برای آنها خطرات بیشتر و عمیقتری را به همراه دارد.
• در میان این گروه افرادی كه دچار معدههای ضعیف هستند یا به بیماری و اختلالی در عملكرد معده مواجهند باید در این زمینه هوشیار باشند و برای حل مشكل خود با متخصص طب سنتی مشورت كنند.
• افرادی كه جثه نحیف و استخوانبندی ظریف دارند و مزاج آنها در گروه مزاجهای خشك است نیز باید مراقب فعالیتهای زناشویی خود باشند و در این زمینه افراط نكنند.
• مردان و زنانی كه پس از انجام فعالیت زناشویی دچار تنگینفس و اختلال در امر تنفس میشوند نیز باید حتما برای پیشگیری از بروز مشكل با پزشك یا متخصص طب سنتی مشورت و برای درمان خود اقدام كنند.
• مردان و زنانی كه پس از روابط زناشویی با همسرشان دچار بیاشتهایی یا افزایش اشتها میشوند نیز باید در این زمینه مراقبتهای لازم را داشته باشند و با متخصص مشورت كنند.
زیادهروی چه عوارضی دارد؟
درمانگران و حكیمان طب سنتی بارها در تدابیر خود به این نكته اشاره كردند كه افراط و تفریط در خوردن، تحرك داشتن و انجام فعالیتهای بدنی موجب بروز مشكلات و عوارضی در بدن میشود. یكی از عوارض پرداختن بیش از حد به فعالیت زناشویی در زوجها ضعف قوای بدنی و اندامهای اصلی بدن مانند قلب، مغز، معده، كلیه، مثانه و اعصاب است. سستی پاها و ریشههای مو و بدبویی دهان نیز از دیگر عوارض زیادهروی در فعالیتهای زناشویی است. گاهی زوجها در زندگی احساس افسردگی و خستگی بیش از اندازه دارند و نمیتوانند میان میزان خستگی و افتادگی خود و فعالیت روزانهشان ارتباط برقرار كنند. این گروه با وجود آنكه در طول روز فعالیت جسمانی وابسته به كار زیادی ندارند اما ممكن است پرداختن زیاد به روابط زناشویی موجب خستگی مفرط آنها شود. بنابراین باید در این مورد دقت و حتی با متخصص طب سنتی در این موارد مشورت كرد.
شما فقط به غذای جسم نیاز ندارید
اگر میخواهید در گروه زن و شوهرهای موفق باشید بهتر است حین مدیریت رابطه زناشویی خود برای بهبود آن نیز تلاش كنید. یكی از سادهترین این شیوهها فراهم كردن آمادگی جسمانی و روانی است. برای این منظور شما باید خوراكیها و مواد غذایی مصرف كنید كه به افزایش توانایی شما كمك كند. شاید برایتان عجیب باشد اما مصرف خوراكیها و غذای مناسب میتواند به افزایش اعتماد به نفس، بالا رفتن روحیه و كاهش تنش و استرس روزانه كمك كند. برای این منظور توصیه شده در برنامه هفتگی خانوادهها دستكم در 2 وعده غذایی از گوشت بوقلمون، ماهی، شیر، عسل و گوشت گوساله كمچرب مصرف كنند تا به این ترتیب به ایجاد تعادل هورمونی كمك كنند. از طرفی مصرف فلفل و غذاهای پر ادویه و گوشتهای با طبع گرم، زنجبیل و سیب، زیتون سبز و سیاه برای بهبود توان جسمی زن و شوهرها پیشنهاد میشود.
منبع : زندگی ایده آل
No comments:
Post a Comment