Friday, 27 December 2013

[-- Fun-DL --] Axhaei Ke Dar Zamane Monaseb Gerefte Shodeand

 

 


عکس هایی که در زمان مناسب گرفته شده اند
اگر هر کدام از عکس ها باز نشدند روی آن عکس
رایت کلیک کنید و گزینه Show Picture را انتخاب نمایید.





دستگاه هشدار دهنده خواب

"حادثه هیچ گاه خبر نمیکند "

بهای ارزان، کیفیت بسیار بالا و ظاهری زیبا

با اندکی هزینه خود را در مقابل حوادث رانندگی مصون دارید

با پیشرفت تکنولوژی ابزارهای کارآمد جدیدی تولید شده اند

تامین آسایش شما و فرزندانتان در هنگام سفر

بهترین دستگاه برای ماشین شما


با استفاده از این دستگاه احتمال خطر تصادفات ناشی از خواب آلودگی را به صفر برسانید

وسیله ای بسیار مناسب برای رانندگان

بخصوص رانندگانی که سفرهای بین شهری زیادی دارند


مناسب برای مطالعات شب امتحان که خوابتان نبرد ...

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1388066276.jpg

قيمت فقـط : 15000 تـومان

حادثه هیچ گاه خبر نمیکند. جمله ای کاملا مستند و واقعی و یا شاید تکراری، که امروزه بسیاری از اوقات در انواع رویدادها از زبان این و آن میشنویم . در کنار آن ضرب المثل شیرین ایرانی " علاج حادثه قبل از وقوع باید کرد".
تصادفات جاده ای قسمت وسیعی سوانح و حوادث را تشکیل میدهند. حوادثی که سالانی جان دهها هزار ایرانی را میگیرد. انحراف به چپ ، سرعت و سبقت غیر مجاز ، نا استاندارد بودن وضعیت جاده ها و... بطوریکه در سال 1390 بر طبق آمار سازمان پزشک قانونی کشور، 20 هزار نفر از هموطنانمان در حواث رانندگی جان باختند. و به نقل از سایت خودروسازی ، هر نیم ساعت یک ایرانی در اثر تصادف می‌میرد. آماری تاسف بار و نگران کننده که باید به فکر کاهش هرچه سریعتر و رساندن آن به صفر بود.

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1388066302.jpg

به نقل از همین سایت ،میزان تلفات تصادفات رانندگی در ایران ۲۵ برابر ژاپن و ۲برابر ترکیه است. در عربستان روزانه ۱۲ نفر قربانی حوادث جاده‌ای می‌شوند و بر اساس آمار تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی ۵۵ کشته و دو هزار و صد مجروح در هر روز در سال گذشته بوده است.
به گفته کارشناسان یکی از عمده ترین و نگران کننده ترین دلایل حوادث جاده ای ، خواب آلودگی رانندگان می باشد. عاملی که به سبب رانندگی طولانی و عدم خواب مناسب و کافی علت آن است. عاملی که در رانندگان ماشین های سنگین و مسافر بر شیوع بیشتری هم دارد.
از این رو قبل از ارائه هر راه حلی ، ساده ترین راه عمل به جمله "دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است" می باشد. جمله ای متاسفانه میزان عمل به آن - مانند جملات قبلی که اشاره شد - بسیار پایین است.

 

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1388066277.jpg

قيمت فقـط : 15000 تـومان

لذا راه حل ها و روش های علمی و غیر علمی بمنظور جلوگیری از خواب آلودگی و به خواب رفتن رانندگان استفاده میشود. از جمله صرف چای و قهوه ، استراحت در بین راه و توفق در گذرگاهها و رفع خستگی و...
روشی جدید که چند سالی است توسط برخی محققان و مخترعین بوجود آمده استفاده از وسیله ای است که بوسیله صدا و یا هشدارهای لرزشی و... در صدد بازگشت هشیاری به راننده بر می آید. وسیله ای که در کشورهای خارجی تا حدودی موجب کاهش حوادث رانندگی ناشی از خواب آلودگی شده است.
عملکرد دستگاه هشدار دهنده خواب راننده به این صورت است که وسیله پشت گوش وی قرار گرفته و سنسور و هشدار دهنده آن درون گوش قرار میگیرد. به محض اینکه سر راننده بعلت به خواب رفتن و خواب آلودگی به پایین خم شود و از حالت عادی خارج شود دستگاه عمل کرده و شروع به ایجاد لرزش یا ویبره در گوش میکند و منجر به بازگشت هشیاری به وی میگردد.
منبع این دستگاه از باتری میباشد. کیفیت ساخت در آن نیز در حد عالی بوده و اطمینان یک سفر ایمن و بیخطر را به شما میدهد.
موارد دیگراستفاده از دستگاه هشداردهنده خواب راننده ، برای نگهبانان ،مامورین ، مراقبین و... میباشد. برای خرید این وسیله مفید و کارآمد نیازی به هزینه های گزاف نیست. با خرید این دستگاه میتوانید آن را جلوی درب منزل یا محل کارتان تحویل گرفته و سپس وجه آن را بپردازید.

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1388066279.jpg

قيمت فقـط : 15000 تـومان

دستگاه هشدار دهنده خواب چیست؟
این دستگاه پشت گوش نصب شده و در صورت خواب الودگی راننده وحرکت مستقیم سر به سمت پایین بوسیله الارم هشدار میدهد، علت اصلی درصد زیادی از امار تصادفات رانندگی با اتومبیل، خواب الودگی راننده میباشد، افراد متخصص و مسئولین امور حمل ونقل وراهنمایی رانندگی، همواره رانندگی با هوشیاری کامل و بدور از استرس وخسگی وهیجان را توصیه می نمایند و جهت رانندگی ایمن رعایت این اصول بسیار ضروریتر از استفاده از این نوع دستگاهها می باشد.

موارد استفاده از دستگاه هشدار دهنده خواب چیست:
شرکت های بیمه: کاهش شاخص پرداخت خسارت و دیه
شرکت های حمل مسافر و بار: جابجایی ایمن مسافر وکالا
شرکت های خودروسازی و لیزینگ: بهترین وکارآمدترین هدیه
بانکها و شرکتها: بهترین و کارآمدترین هدیه
رانندگان: حفظ هشیاری به هنگام رانندگی به خصوص در شب
نگهبانان: حفظ هشیاری در زمان نگهبانی و مراقبت
کارگران و اپراتورهای ماشین آلات صنعتی: افزایش ایمنی کار
پرستاران: جهت استفاده در شیفت های کاری
دانش آموزان و دانشجویان: در زمان مطالعه و فراگیری
و …
هر آن کس که به سلامت خود و عزیزانش علاقمند است.

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1388066278.jpg

قيمت فقـط : 15000 تـومان

چگونگی کار دستگاه هشدار دهنده خواب:
دکمه پاور را روشن کرده و همانطور که در تصویر ملاحظه میکنید مثل هندزفری به پشت گوش وصل کنید.
ملاحظه خواهید کرد که هنگامی که سرتان ذره ای به طرف پایین خم شود دستگاه هشدار دهنده شروع به کار کرده و بلافاصله حالت ویبره ایجاد خواهد کرد.
در دستگاه هشدار دهنده خواب سنسوری تعبیه شده که هنگامی که  سر به پایین می آید این حالت ویبره دار ایجاد میشود که باعث رفع خواب از راننده یا هنگام مطالعه میشود.
بهترین همراه برای رانندگانی که تنهایی در جاده ها رانندگی میکنند. دستگاه هشدار دهنده خواب بهترین کارایی را برای رانندگان دارد که مانع از خواب گرفتگی میشود.
این دستگاه نه تنها برای رانندگان بلکه برای نیروهای امنیتی اپراتورها و حتی برای دانش آموزان هنگام مطالعه طراحی شده است.


سخن آخر :
دستگاه هشدار دهنده خواب راننده با ایجاد ویبره سعی در بیدار کردن راننده و بازگشت هشیاری به وی را دارد و برای هر راننده ای لازم است که یکی از این دستگاهها را در اتومبیل خود داشته باشد. مکانیزم دستگاه ایجاد ویبره قوی در گوش و ایجاد هشیاری است. و با کیفیت در حد عالی توسط این فروشگاه عرضه میگردد.
اما توصیه دوستانه و صادقانه ما به شما هموطنان عزیز این است که هرگز و به هیچ وجه در حالت خواب آلوده و با خستگی اقدام به رانندگی نکنید و با احساس مسئولیت برای موقعیت خود بعنوان پدر، مادر و یا فرزند یک خانواده ، دیر رسیدن و رفع خستگی را به هرگز نرسیدن و یک حادثه مرگبار ترجیح دهید.

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1388066301.jpg

قيمت فقـط : 15000 تـومان

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (16)
Recent Activity:
.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment