عصرایران؛ محمد مهدی حیدرپور - نمایشگاه بین المللی خودرو آمریکای شمالی که به نام نمایشگاه خودرو دیترویت نیز شناخته می شود از دوازدهم ژانویه 2015 فعالیت خود را آغاز کرده و از هفدهم ژانویه درهای آن برای بازدید عموم باز می شوند. این نمایشگاه تا بیست و پنجم ژانویه دایر خواهد بود. نمایشگاه خودرو دیترویت یکی از مهمترین رویدادهای صنعت خودروسازی جهان محسوب می شود.
به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، طی نمایشگاه خودرو دیترویت 2015 تقریبا 45 مدل جدید معرفی شدند که به گفته کارشناسان نشان دهنده عمق و وسعت صنعت خودروسازی و احیای مجدد آن پس از بحران های اقتصادی چند سال اخیر بوده است.
طی نمایشگاه خودرو دیترویت 2015 دو جریان توجه کارشناسان را به سوی خود جلب کرده است. از یک سو شاهد معرفی خودروهایی با استانداردهای جدید مصرف سوخت و دوستدار محیط زیست بودن برای تحقق هدف کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و عرضه خودروهایی با انتشار کربن صفر بوده و از سوی دیگر به لطف روند بهبود شرایط اقتصاد جهانی برخی از شرکت های خودروسازی مدل هایی با پیشرانه هایی قدرتمند را روانه میدان کرده اند. البته این خودروهای توانمند نیز از استانداردهای زیست محیطی بالا سود می برند.
در ادامه نگاهی کوتاه به برخی از برترین خودروهایی معرفی شده در نمایشگاه خودرو دیترویت 2015 خواهیم داشت.
فورد GT 2017
فورد بار دیگر مدل نمادین GT را احیا کرده است. ابرخودرو پرچمدار جدید این شرکت از ظاهری با طراحی تهاجمی سود می برد که در ساخت آن حجم انبوهی از فیبر کربن به کار رفته شده است. فورد GT جدید به پیشرانه دو توربوشارژ اکوبوست که توانایی تولید بیش از 600 اسب بخار نیرو را دارد مجهز شده است.
شورلت بولت کانسپت
شورلت بولت پاسخ جنرال موتورز به تسلا مدل 3 محسوب می شود. این خودرو تمام الکتریکی دامنه حرکت بیش از 321 کیلومتر با یک بار شارژ باتری و برچسب قیمت حدود 30 هزار دلاری برای خودرو را ارائه می کند. بنابر ادعای جنرال موتورز، شورلت بولت با تمرکز بر دو ویژگی مقرون به صرفه و کاربردی بودن می تواند به عنوان یک برگ برنده عمل کند.
آکورا NSX 2016
آکورا پس از انتظاری طولانی سرانجام از نسل جدید خودرو NSX رونمایی کرد که شباهت زیادی به مدل مفهومی آن دارد. این خودرو بازتاب دهنده جدیدترین و بهترین فناوری های شرکت هوندا است. گفته می شود پیشرانه این خودرو چهار چرخ متحرک توانایی تولید بیش از 600 اسب بخار نیرو را دارد.
نیسان تیتان 2016
نیسان با معرفی وانت پیکاپ جدید تیتان خود را برای رقابت سخت در این بخش آماده کرده است. نیسان تیتان با حدود نیم تن وزن از زبان طراحی جدید نیسان و پیشرانه هشت سیلندر خورجینی دیزلی سود می برد. طراحی داخلی این وانت پیکاپ با تمرکز بر راحتی هرچه بیشتر سرنشینان ارتقا یافته است.
اینفینیتی Q60 کانسپت
بنابر وعده های اینفینیتی مدل Q60 کانسپت پیش نمایشی دقیق از نسل آینده مدل تولیدی این شرکت محسوب می شود. طراحی اسپرت با خطوطی عضلانی و چراغ های جلو تیز از جمله ویژگی های این خودرو هستند. اینفینیتی Q60 می تواند نخستین مدلی باشد که با پیشرانه جدید 3 لیتری دو توربوشارژر شش سیلندر این شرکت روانه بازار می شود.
آلفارومئو 4C اسپایدر
همان گونه که انتظار می رفت آلفارومئو 4C اسپایدر تقریبا مشابه با 4C اسپایدر کانسپت است که سال گذشته در نمایشگاه خودرو ژنو معرفی شد. این خودرو به پیشرانه 1.7 لیتری چهار سیلندر مجهز شده که توانایی تولید 237 اسب بخار نیرو و 258 پوندفوت گشتاور را دارد. نیروی پیشرانه توسط یک جعبه دنده شش سرعته دو کلاچه به چرخ های عقب منتقل می شود.
آئودی Q7 2016
ابعاد نسل جدید آئودی Q7 نسبت به نسل پیشین اندکی کوچکتر شده است. این خودرو در اروپا با دو پیشرانه شش سیلندر خورجینی روانه بازار خواهد شد. پیشرانه 3 لیتری TDI توربو دیزل توانایی تولید 272 اسب بخار نیرو و 442 پوند فوت گشتاور را دارد. پیشرانه 3 لیتری بنزینی TFSI نیز توانایی تولید 333 اسب بخار نیرو و 324 پوندفوت گشتاور را دارد.
بامو سری 6
بامو انواع مختلف کوپه، کانورتیبل و گرن کوپه سری 6 را در نمایشگاه دیترویت عرضه کرد که بروزرسانی های جزئی را شاهد بوده اند. این شرکت تغییرات مکانیکی در سری 6 ایجاد نکرده و بر همین اساس خریداران می توانند بین مدل 640i مجهز به پیشرانه 3 لیتری شش سیلندر خطی توربوشارژ با توانایی تولید 315 اسب بخار نیرو و مدل 650i مجهز به پیشرانه 4.4 لیتری دو توربوشارژ هشت سیلندر خورجینی با توانایی تولید 445 اسب بخار نیرو یکی را گزینش کنند.
بیوک اونیر
بیوک در نمایشگاه خودرو دیترویت 2015 از خودرو مفهومی جدیدی به نام اونیر رونمایی کرد که می تواند پیش نمایشی از طراحی نسل آینده مدل لاکراس باشد. این خودرو قابلیت حمل چهار سرنشین را دارد. داخل اونیر از یک طراحی شناور سود می برد که به گفته بیوک با الهام از طبیعت و دریا شکل گرفته است. تقریبا تمامی عملکردهای این خودرو توسط یک نمایشگر لمسی 12 اینچی که در مرکز کنسول قرار گرفته کنترل می شوند. جزئیات فنی چندانی درباره این خودرو منتشر نشده اما به گفته بیوک از یک پیشرانه شش سیلندر با تزریق مستقیم سوخت به همراه سامانه حرکت/توقف و فناوری غیر فعال کردن سیلندر سود می برد.
کادیلاک CTS-V
سدان اسپرت جدید کادیلاک به پیشرانه 6.2 لیتری هشت سیلندر خورجینی سوپرشارژ که توانایی تولید 640 اسب بخار نیرو و 630 پوندفوت گشتاور را دارد، مجهز شده است. کادیلاک CTS-V قدرتمندترین مدل تولیدی در تاریخ 112 ساله این برند محسوب می شود. این خودرو طی 3.7 ثانیه سرعت خود را از صفر به 96 کیلومتر در ساعت می رساند.
شورلت ولت 2016
شورلت ولت 2016 یک خودرو پلاگین هیبرید است که به پیشرانه 1.5 لیتری بنزینی چهار سیلندر با توانایی تولید 101 اسب بخار نیرو و یک پیشرانه الکتریکی جمع و جور که نیروی خود را از بسته باتری 18.4 کیلووات ساعتی دریافت می کند، مجهز شده است. بسته باتری این خودرو در صورت اتصال به خروجی 240 ولت طی 4 ساعت و 30 دقیقه شارژ می شود.
لکسس GS F
لکسس GS F به پیشرانه 5 لیتری هشت سیلندر خورجینی مجهز شده و به صورت استاندارد با جعبه دنده هشت سرعته اتوماتیک روانه بازار خواهد شد. در طراحی ظاهری لکسس GS F ویژگی های سری F مانند جلو پنجره سیاه رنگ، رینگ های خاکستری و چهار خروجی اگزوز خودنمایی می کنند.
لینکلن MKX 2016
جدیدترین کراس اوور لینکلن به صورت استاندارد با پیشرانه 3.7 لیتری شش سیلندر خورجینی که توانایی تولید 300 اسب بخار نیرو و 280 پوندفوت گشتاور را دارد، روانه بازار می شود. یک جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک نیروی پیشرانه را به چرخ های جلو منتقل می کند و با پرداخت هزینه بیشتر امکان سفارش سامانه چهار چرخ متحرک هوشمند لینکلن نیز وجود دارد.
مرسدس بنز C450 AMG 4MATIC
مرسدس بنز با معرفی مدل C450 AMG 4MATIC در نمایشگاه خودرو دیترویت 2015 عضو دیگری به خط تولید AMG افزوده است. این خودرو به پیشرانه 3 لیتری شش سیلندر خورجینی دو توربوشارژ مجهز شده که توانایی تولید 362 اسب بخار نیرو و 384 پوندفوت گشتاور را دارد. مرسدس بنز C450 AMG 4MATIC همان گونه که از نام آن مشخص است به سامانه چهارچرخ متحرک مجهز شده و با توجه به جعبه دنده هفت سرعته اتوماتیک طی 4.9 ثانیه سرعت خود را از صفر به 96 کیلومتر در ساعت می رساند.
پورشه 911 تارگا 4 GTS
پورشه با معرفی مدل جدید GTS پنجاهمین سالگرد معرفی 911 تارگا را جشن گرفت. پورشه 911 تارگا 4 GTS به پیشرانه شش سیلندر تخت که توانایی تولید 430 اسب بخار نیرو را دارد، رینگ های 20 اینچی با تک قفل مرکزی و سامانه اگزوز اسپرت مجهز شده است. در کنار جعبه دنده دو کلاچه PDK، تارگا GTS طی 4.1 ثانیه سرعت خود را از صفر به 96 کیلومتر در ساعت می رساند و در نهایت بیشینه سرعت 300 کیلومتر در ساعت را کسب می کند.
پورشه کاین توربو S 2015
کاین توربو S 2015 سریعترین و گرانترین خودرو شاسی بلند تولیدی پورشه تاکنون است. این خودرو به پیشرانه دو توربوشارژ 4.8 لیتری هشت سیلندر خورجینی مجهز شده که توانایی تولید 570 اسب بخار نیرو و گشتاور چشمگیر 590 پوندفوت را دارد. کاین توربو S طی 3.8 ثانیه سرعت خود را از صفر به 96 کیلومتر در ساعت می رساند و در نهایت بیشینه سرعت 283 کیلومتر در ساعت را کسب می کند. این خودرو با قیمت پایه 166,696 یورو روانه بازار خواهد شد.
رم 1500 ربل 2016
وانت پیکاپ رم 1500 ربل از طراحی ظاهری جذابی سود می برد. این وانت به رینگ های 17 اینچی آلیاژی مجهز شده که با تایرهای 33 اینچی همه جا رو ساخت تویو احاطه شده اند و به همراه سیستم تعلیق بادی امکان حرکت ربل در ناهموارترین زمین ها را نیز فراهم می کنند. رم 1500 ربل به صورت استاندارد با پیشرانه 3.6 لیتری شش سیلندر خورجینی که توانایی تولید 305 اسب بخار نیرو و 269 پوندفوت گشتاور را دارد، روانه بازار می شود. جعبه دنده هشت سرعته اتوماتیک نیز به صورت استاندارد ارائه می شود.
تویوتا تاکوما 2016
همان گونه که انتظار می رفت طراحی ظاهری تویوتا تاکوما 2016 با الهام از مدل توندرا شکل گرفته است. برای این وانت پیکاپ دو پیشرانه 2.7 لیتری چهار سیلندر و یا 3.5 لیتری شش سیلندر خورجینی قابل سفارش است که هر دو با جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک همراهی می شوند.
فولکس واگن کراس کوپه GTE کانسپت
کراس کوپه GTE خودرو مفهومی جدید فولکس واگن در نمایشگاه خودرو دیترویت 2015 بوده است. این خودرو پیش نمایشی از زبان طراحی جدید کراس اوورهای آینده فولکس واگن محسوب می شود. چهار چراغ LED جلو که با جلو پنجره دو پره یکپارچه شده، درپوش پیشرانه بلند، طراحی اسپرت ستون C و چراغ های ذوزنقه ای عقب از ویژگی های طراحی ظاهری این خودرو هستند. فولکس واگن کراس کوپه GTE کانسپت یک خودرو پلاگین هیبرید است و به پیشرانه 3.6 لیتری VR6 که توانایی تولید 276 اسب بخار نیرو و 258 پوندفوت گشتاور را دارد مجهز شده که با دو پیشرانه الکتریکی که توانایی تولید 54 اسب بخار و 114 اسب بخار نیرو را دارند، همراهی می شود.
ولوو S60 کراس کانتری
ولوو S60 کراس کانتری با پیشرانه 2.5 لیتری خطی پنج سیلندر که توانایی تولید 250 اسب بخار نیرو و 258 پوند فوت گشتاور را دارد، عرضه می شود. نیروی پیشرانه توسط جعبه دنده هشت سرعته اتوماتیک به هر چهار چرخ خودرو منتقل می شود. ارتفاع این خودرو سدان نسبت به مدل استاندارد S60 حدود بیشتر بوده و با الهام از استیشن واگن کراس کانتری طراحی شده است.
No comments:
Post a Comment