Monday, 5 August 2013

[--> Fun-DL <--] 9 Ravesh Baraye KhoshmazeTar Kardan Sabzijat...

 

 


9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات


 

اصلی‌ترین راه خوشمزه‌ کردن سبزی‌ها، گریل کردن آنهاست. می‌توان سبزی‌های مختلف را همراه با طعم‌دهنده‌های مخصوص گریل کرد و جشنی از طعم‌ها و رنگ‌های شگفت‌انگیز به راه انداخت .


1 - نخودفرنگی
طعم‌دهنده : نعناع تازه
2 فنجان نخودفرنگی تازه یا یخ‌زده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. بعد چند برگ نعناع تازه به آن اضافه کنید. بعد از یک تفت کوچک، آماده خوردن است.


2  - لوبیاسبز
طعم‌دهنده : سس سفریتو
یک پیاز، 4 گوجه‌فرنگی و 2 حبه سیر را خرد کنید و آنها را در روغن‌زیتون تفت دهید تا پخته و نرم شوند. بعد 1 کیلوگرم لوبیاسبز تازه را به تکه‌های بزرگ تقسیم و به مخلوطی که آماده کرده‌اید (یا همان Sofrito) اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود.


3 - هویج
طعم‌دهنده : دانه زیره سبز
نصف فنجان هویج حلقه‌حلقه شده را در یک لیوان آب و کمی آب پرتقال می‌جوشانیم تا پخته شود. همین‌طور که هویج در حال پخته شدن است، یک حبه سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری زیره‌سبز به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا مایع غلیظ شود و به هویج بچسبد. بعد یک قاشق چایخوری کره به آن اضافه می‌کنیم، حالا هویج آماده سرو کردن است؛ از خوردن آن لذت برید و عاشق آن شوید. این نکته را هم بدانید که پختن هویج آنتی‌اکسیدان‌های آن را افزایش می‌دهد.


4 - کدو سبز
طعم‌دهنده : آبلیمو
با استفاده از پوست‌کن پوست کدو را بگیرید و آن را حلقه‌حلقه کنید. یک کاسه بیاورید و کدوها را در آن بریزید. آب نصف لیموی تازه را روی کدوها بریزید و 3 تا 4 برگ ریحان به آن اضافه کنید حال کمی روغن زیتون روی مخلوط بپاشید و با اضافه کردن پودر فلفل‌سیاه تازه و تکه‌های فلفل‌قرمز و کمی نمک دریا این ترکیب تابستانی خوشمزه را کامل کنید.


5 - کلم‌بروکلی
طعم‌دهنده : کره و لیمو
کلم بروکلی را در آب بجوشانید تا نرم شود. بعد آن را آبکش کنید تا کاملا آبش گرفته شود. کره را روی حرارت آب کنید و بگذارید رنگ آن به قهوه‌ای روشن برسد. بلافاصله کلم بروکلی‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن هم کمی سرخ شود. حالا یک لیموی تازه را از وسط نصف کنید و آب آن را روی کلم‌ها بفشارید. با اضافه کردن کمی مغزهای بو داده می‌توانید مزه آن را چند برابر لذت‌بخش‌تر کنید. این نکته را هم بدانید که کلم بروکلی در کنار ماهی جزو 10 غذای برتر برای سلامت است.


6 - ذرت
طعم‌دهنده : سس مایونز
منقل زغالی یا گریل‌ گازی خود را روشن کنید. برگ‌های روی خوشه ذرت را از هم باز کنید ولی آنها را نکنید. غلاف نخی روی ذرت را جدا کنید. بعد دوباره پوشش ذرت را به حالت اولیه برگردانید و 10 دقیقه خوشه‌ها را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند. حالا برای 15 دقیقه خوشه‌ها را بدون آنکه پوست‌ها را بکنید، روی آتش حرارت دهید، مدام آنها را بچرخانید تا نسوزند. بعد از 15 دقیقه، پوسته‌ها را کنار بزنید و ذرت‌ها را 5 تا 10 دقیقه حرارت بدهید تا کبابی شوند. حال اجاق را خاموش کنید و روی ذرت‌ها یک لایه نازک سس مایونز بمالید. کمی آبلیموی تازه و پودر فلفل چیلی و پنیر پارمزان پودرشده هم روی آنها بپاشید و از خوردن ذرت لذت ببرید.


7 - اسفناج
طعم‌دهنده : جوز
یک فنجان خامه را با یک‌چهارم قاشق چایخوری جوز و 3 حبه سیر خرد شده با هم مخلوط و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت برسد. بعد 2 دسته اسفناج تازه را به مایه اضافه کنید و کمی حرارت دهید.


8 - کلم بروکسل
طعم‌دهنده : آویشن
بروکسل‌های جوان را از وسط نصف کنید و در آب بجوشانید تا پخته و نرم شوند. درنهایت نمک، فلفل و آویشن تازه به آن اضافه کرده و آنها را در روغن‌زیتون تفت دهید.


9 - گل‌کلم
طعم‌دهنده : پودر کاری
یک گل‌کلم را خرد و با یک قاشق غذاخوری پودر کاری مخلوط کنید. مخلوط را در فر با دمای 45 درجه فارنهایت قرار دهید تا برشته شوند.





فروش پلمپ کیسه های فریزر

دیگر نگران خراب و فاسد شدن مواد در یخچال نباشید

دیگر نگران بو گرفتن سبزیجات و مواد پروتئینی در فریزر خود نباشید

بدون اینکه دغدغه ای داشته باشید مواد غذایی بخرید

داشتن مواد غذایی سالم حق شماست

مواد غذایی تازه تر از همیشه

هدیه مناسب برای زندگی سالم

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1375001260.jpg

ماندگاری و سلامت مواد غذایی را با زیپ پک را تجربه کنید

محافظ مواد غذایی به بهترین شکل ممکن

یک وسیله کاربردی و مفید

بهترین روش برای پلمپ کیسه های فریزر و نایلون

جلوگیری از نفوذ میکروارگانیسم و باکتری های موجود در هوا

افزایش صد درصد زمان نگهداری سبزیجات و میوه ها

محصول پر طرفدار سال ۲۰۱۳ اروپا

راه حلی ساده برای جلوگیری از نفوذ میکروب مواد غذایی

 

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1375001261.jpg

خـريد پستي >> قيمت فقـط :  9500 تـومان       پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شما



ماندگاری و سلامت مواد غذایی با زیپ پک را تجربه کنید

محافظ مواد غذایی به بهترین شکل ممکن

یک وسیله کاربردی و مفید

بهترین روش برای پلمپ کیسه های فریزر و نایلون

 
افزایش عمر نگهداری محصولات غذایی ، میوه و سبزیجات از ۳۰% تا ۱۰۰% بسته به انواع میوه ها و جلوگیری از گسترش یافتن عفونت ها ، قارچ ها و آلودگی ها از یک محصول به محصول دیگر و جذب و از بین بردن میکرو ارگانیسم و باکتری های موجود در هوا و همچنین جلوگیری از افت وزن میوه می تواند بهترین دلیل برای استفاده از این محصول می باشد.

 

http://www.persiangroupbax.com/images/upic/1375001259.jpg

 

ویژگی های دستگاه پلمپ کیسه های فریزر :

این دستگاه بر خلاف دستگاه های دوخت رومیزی محدودیت عرض دوخت ندارد و هر عرضی را به راحتی پلمپ می کند.
این دستگاه پس از پلمپ کردن اضافه نایلون را هم از طرف مقابل بریده و جدا می کند.
با توجه به کم حجم بودن این دستگاه به راحتی قابل حمل بوده و در هر مکان مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه زیپ پک کیسه پلاستیک یکی از وسایل پرطرفدار سال ۲۰۱۲ اروپا بوده است.

خـريد پستي >> قيمت فقـط :  9500 تـومان       پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شما

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment