در صورتی که عکس ها باز نمیشوند باید بالای ایمیل گزینه Show Image یا Display images below را بزنید
لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
گوشیهای وجود دارند که در آن واحد میتوانند به ۲ شبکه حامل متصل شوند، این مدل گوشیها مدتها است که به بازار آماده اند، حتی مارکهای محلی و ناشناس پرطرفدار هم در بین آنها دیده میشود که ممکن است هیچ وقت نامی از آنها نشنیده باشید.
اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که میخواهید ۲ شمارهٔ مجزا، یکی برای دوستان و خانواده و دیگری برای کار داشته باشید، استفاده از یک گوشی معقول دو سیم کارتی ، راه نجات شما میباشد.
به همین دلیل ما چند نام تجاری گوشیهای ۲سیم کارتی را با ویژه گیهای آنها جمع آوری کردیم تا بتوانید بهترین را برای خود انتخاب کنید.
۱- Sony Xperia tipo dual
این گوشی مناسب برای کسانی است که برای اولین بار از گوشیهای هوشمند آندروید استفاده میکنند. شایان ذکر است این همان Xperia tipo مجهز به باتری ۱،۵۰۰میلی آمپر و عمر باتری ۲۴ ساعت استفادهٔ مداوم است. (به گفته سونی)
این مدل دو سیم کارتی، صفحه نمایش ۳.۲ اینچی ضدّ خش دارد و در داخل نیز شامل یک پردازندهٔ تک هستهای ۸۰۰Mhz است. این مدل همچنین دارای یک دوربین ۳.۲ مگا پیکسلی در پشت است.
Sony Xperia tipo dual
۲- HTC Desire V
این مدل، اولین گوشی HTC است که قابلیت دو سیم کارتی دارد. مزیت این گوشی وجود آندروید بستنی حصیری بر روی آن است. این گوشی علاوه بر صفحه نمایش ۴ اینچی و پردازندهٔ ۱GHz ، یک دوربین ۵ مگا پیکسلی هم دارد.
HTC Desire V
۳- Samsung Galaxy Y Pro DUOS
این مدل دو سیم کارتی ، علاوه بر کیبورد QWERTY یک دوربین هم در جلو دارد. صفحه نمایش ۲.۶ اینچی، پردازندهٔ ۸۳۲MHz ، دوربین عقب ۳.۲ مگا پیکسلی و آندروید نان زنجفیلی از ویژگیهای دیگر این مدل است.
Samsung Galaxy Y Pro DUOS
۴- Samsung Galaxy Y DUOS
این مدل دو سیم کارتی همان مدل اولیهٔ Galaxy Y با صفحه نمایش بزرگتر ۳.۱۴ اینچی و دوربین ۳ مگا پیکسلی میباشد.
Samsung Galaxy Y DUOS
۵- Samsung GALAXY Ace DUOS
این مدل دو سیم کارتی که آندروید نان زنجفیلی دارد، دارای صفحه نمایش بزرگتر ۳.۵ اینچی و دوربین ۵ مگا پیکسلی است. پردازندهٔ ۸۳۲MHz ، حافظه داخلی ۳GB و RAM ۵۱۲MB از دیگر ویژگیهای آن است.
Samsung GALAXY Ace DUOS
۶- Nokia Asha ۲۰۰
این مدل دو سیم کارتی با صفحه کلید QWERTY مخصوص طرفداران پیام کوتاه است. صفحه نمایش ۲.۴ اینچی و دوربین ۲ مگا پیکسلی، دسترسی آسان به شبکههای اجتماعی و سیستم پیام فوری از ویژگیهای دیگر آن است.
Nokia Asha 200
۷- Nokia Asha ۳۰۵
این مدل مناسب قیمت دو سیم کارتی دارای صفحه نمایش لمسی ۳ اینچی، پردازندهٔ ۱GHz و دوربین ۲ مگا پیکسلی است.
Nokia Asha 305
۸- ViewSonic ViewPhone ۳
این مدل دو سیم کارتی، آندروید نان زنجفیلی دارد. صفحه نمایش لمسی ۳.۵ اینچی، دوربین ۵ مگا پیکسلی، پردازندهٔ ۸۰۰MHz و RAM ۵۱۲MB از دیگر ویژگیهای آن است.
ViewSonic ViewPhone 3
۹- Nokia Asha ۲۰۲
این مدل، دو سیم کارت مدل گوشیهای سری ۴۰ است با صفحه نمایش لمسی ۲.۴ اینچی و دوربین ۲ مگا پیکسلی.
Nokia Asha 202
۱۰- Acer Liquid Gallant Duo
این مدل دو سیم کارتی Acer با آندروید بستنی حصیری است که به زودی قبل از ۸ آگوست به بازار خواهد آمد. هرچند اظهار نظر راجع به عملکرد آن خیلی زود است اما با ویژگیها و قیمت مقرون به صرفهای که اعلام شده، میتوان آنرا جز برترین گوشیهای دو سیم کارتی به حساب آورد.
پردازندهٔ ۱GHz ، دوربین ۵ مگا پیکسلی، حافظه داخلی ۴GB ، صفحه نمایش لمسی ۴.۳ اینچی، RAM ۱GB از ویژگیهای اعلام شده برای این گوشی است.
Acer Liquid Gallant Duo
هفت واقعیت کنجکاوانه در مورد تلفن همراه
آیا شما می دانید، چرا محدودیت تعداد کلمه در هر پیام کوتاه ۱۶۰ حرف است؟ آیا شما می دانید چه کسی برای اولین بار از طریق تلفن همراه یک تصویر را ارسال کرد؟ پر فروش ترین تلفن همراه جهان؟ سخت ترین تلفن همراه دنیا؟ و یا اینکه کدام کشور جهان بیشترین پیام کوتاه را ارسال کرده اند؟
در این مطلب در نظر داریم به سوالاتی اینچنینی بپردازیم در واقع قصد داریم در ابتدا حس کنجکاوی شما را برانگیزیم سپس به دنبال پاسخ آنها باشیم، ضمنا اگر شما هم به حقایق جذابی در خصوص تلفن همراه دسترسی دارید که در این پست به آن اشاره نشده است، از قرار دادن آنها در بخش نظرات دریغ نفرمایید:
۱٫ پیام های متنی
مردم فیلیپین رتبه اول دنیا در ارسال پیام متنی را با متوسط ۱٫۴ میلیارد پیام کوتاه متنی در روز دارند، در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل ۲۰۰۰ این کشور بعنوان پایتخت پیام متنی جهان شناخته می شد، در ابتدا پیام کوتاه در این کشور رایگان بود اما اکنون هر پیام یک پسو ( Peso) تقریبا چیزی کمتر از ۲ سنت برای کاربر هزینه دارد.
فیلیپین رتبه اول ارسال پیام کوتاه در دنیا را در اختیار دارد
2. ریشه محدودیت ۱۶۰ کاراکتری پیام متنی
در سال ۱۹۸۵ پژوهشگر ۴۵ ساله مخابرات، Friedhelm Hillebrand، طول استاندارد پیام کوتاه را شناسایی کرد، او با ماشین تحریر خود جملات و متن های مختلفی را به صورت تصادفی تایپ نمود و به این نتیجه رسید تمام آنها طول کمتر از ۱۶۰ کاراکتر دارند، از اینرو بر اساس یک استاندارد برای اولین پیام های کوتاه طول میزان کاراکتر مجاز برای هر پیام ۱۲۸ حرف بود که با فشرده سازی تا ۳۲ حرف نیز به آن افزوده شد و ۱۶۰ کاراکتر محدودیت هر پیام کوتاه شد.
کشف استاندارد کاراکتر هر پیام کوتاه توسط پژوهشگر مخابراتی
3.اولین تلفن همراه پخش کننده موسیقی
تلفن همراه زیمنس SL45 که در سال ۲۰۰۱ وارد بازار شد، اولین تلفن همراهی بود که از حافظه پشتیبانی می کرد و قابلیت پخش MP3 را داشت، ۳۲ مگابایت حافظه و امکان پخش موسیقی تا ۵ساعت و هدفون استریو این تلفن همراه، امکاناتی بود که در زمان خود منحصر به فرد بود.
زیمنس SL45
4.مقاوم ترین تلفن همراه جهان
تلفن همراه Sony Xp3300 Force بوسیله Guinness بعنوان سخت ترین تلفن همراه جهان شناخته شد، تا عمق بیست و پنج متری حفره بتن هیچ گونه آسیبی به این تلفن همراه وارد نمی شود، همچنین می توان تا دو متر در زباله خیس غرق باشد و هیچ آسیبی به آن وارد نشود.
مقاوم ترین تلفن همراه جهان Sonim-XP3300-Force
5. گرانترین تلفن همراه جهان
تلفن همراه Stuart Hughes iPhone4 دیاموند رز گرانقیمت ترین تلفن همراه جهان نام گرفته است، قیمتی در حدود ۵/۰۰۰/۰۰۰ یورو برابر با ۷/۸۵۰/۰۰۰ دلار دارد، حفره هایی بر روی قاب این تلفن همراه تعبیه شده است، که ۵۰۰ قطعه الماس ۱۰۰ قیراطی بر روی آن قرار داده شده است. پشت آن با گل رز طلا آمیخته شده است، و لوگوی اپل با ۵۳ تکه الماس آراسته شده است.
گرانقیمت ترین تلفن همراه جهان
۶٫ اولین عکس ارسال شده توسط تلفن همراه
اولین عکس به اشتراک عمومی گذاشته شده تلفن همراه در ۱۱ ژوئن ۱۹۹۷ توسط فیلیپ کان( شخصی که در تصویر می بینید) تهییه شد، او این تصویر را از بیمارستان محلی که دخترش متولد شد به اشتراک عموم گذاشت.
اولین تصویر گرفته شده و به اشتراک گذاشته شده تلفن همراه
7. پرفروش ترین تلفن همراه دنیا
تلفن همراه محبوب و مورد توجه کاربران که هنوز هم در ایران برخی مشتاق خرید آن هستند Nokia 1100 با فروش بالغ بر ۲۵۰ میلیون دستگاه پرفروش ترین تلفن همراه جهان لقب گرفته است. این تلفن همراه در سال ۲۰۰۳ معرفی و تولید شده است.
پرفروش ترین تلفن همراه دنیا
No comments:
Post a Comment